pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çocuklar Türk Bayraklarıyla Camileri Doldurdu

15.07.2018 - 16:13, Güncelleme: 15.07.2018 - 16:13
 

Çocuklar Türk Bayraklarıyla Camileri Doldurdu

KONYA (AA) - Konya'da çocuklar, Büyükşehir Belediyesince yürütülen Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde...

KONYA (AA) - Konya'da çocuklar, Büyükşehir Belediyesince yürütülen Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Türk bayraklarıyla camileri doldurdu. Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 15 Temmuz'da kentteki camileri dolduran 7-14 yaş aralığındaki çocuklar şehitler, gaziler, ülke ve millet için dua etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocukları tebrik ederek, "Namaza ellerinde bayraklarla gelen çocuklarımız olduğu sürece hiç bir güç bizim bileğimizi bükemez." dedi.
KONYA (AA) - Konya'da çocuklar, Büyükşehir Belediyesince yürütülen Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde...

KONYA (AA) - Konya'da çocuklar, Büyükşehir Belediyesince yürütülen Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Türk bayraklarıyla camileri doldurdu.

Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 15 Temmuz'da kentteki camileri dolduran 7-14 yaş aralığındaki çocuklar şehitler, gaziler, ülke ve millet için dua etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocukları tebrik ederek, "Namaza ellerinde bayraklarla gelen çocuklarımız olduğu sürece hiç bir güç bizim bileğimizi bükemez." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.