pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

-"Çocuk Ve Ruh Sağlığının Korunması" Semineri

22.11.2017 - 14:28, Güncelleme: 22.11.2017 - 14:28
 

-"Çocuk Ve Ruh Sağlığının Korunması" Semineri

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından Bahçelievler Yaşlılar Evi'nde "Çocuk ve Ruh Sağlığının Korunması" semineri verildi. Seminere katılan...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından Bahçelievler Yaşlılar Evi'nde "Çocuk ve Ruh Sağlığının Korunması" semineri verildi. Seminere katılan ailelere 0-6 yaş dönemi çocukların ruh sağlığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden Seçil Avcu yaptığı açıklamada, burada ailelerimize 0-6 yaş dönemi çocuk ve ruh sağlığı ile ilgili bilgilendirme yaptıklarını belirterek, "Ailelerimizin sorularını cevaplamaya çalıştık. Programda ailelerimizin genellikle 0-6 yaş döneminde çocuklarında yaşadığı problemler, nasıl davranmaları gerektiği hakkında sohbet ettik." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından Bahçelievler Yaşlılar Evi'nde "Çocuk ve Ruh Sağlığının Korunması" semineri verildi. Seminere katılan...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından Bahçelievler Yaşlılar Evi'nde "Çocuk ve Ruh Sağlığının Korunması" semineri verildi.

Seminere katılan ailelere 0-6 yaş dönemi çocukların ruh sağlığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden Seçil Avcu yaptığı açıklamada, burada ailelerimize 0-6 yaş dönemi çocuk ve ruh sağlığı ile ilgili bilgilendirme yaptıklarını belirterek, "Ailelerimizin sorularını cevaplamaya çalıştık. Programda ailelerimizin genellikle 0-6 yaş döneminde çocuklarında yaşadığı problemler, nasıl davranmaları gerektiği hakkında sohbet ettik." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.