pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çocuk Oyun Ve Eğlence Merkezinin Aktiviteleri

Sağlık 15.11.2017 - 16:18, Güncelleme: 15.11.2017 - 16:18
 

Çocuk Oyun Ve Eğlence Merkezinin Aktiviteleri

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından açılan ve büyük ilgi gören Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde robotik ve kodlama eğitimi veriliyor. Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından açılan ve büyük ilgi gören Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde robotik ve kodlama eğitimi veriliyor. Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde 9-14 yaş grubundaki çocuklara robotik ve kodlama eğitimleri verilmeye başlandı. Bunun yanı sıra oyun merkezinde çocukların kişisel ve bedensel gelişimini sağlayarak yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri etkinliklerde gerçekleştiriliyor. Her yaş grubundan çocukların aileleriyle birlikte katılabildikleri etkinlikler büyük ilgi görüyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen merkezin yetkilisi Yusuf Gülen, "Güler yüzlü, eğitimli personellerimiz ve sürekli yenilenen oyun gruplarımızla çocuklarımızı misafir ediyoruz. Hafta sonları eğitmenler eşliğinde Minik Yıldızlar Atölyesi'nde ücretsiz etkinlikler gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı. Gülen ayrıca merkezde okçuluk ve buz pateni eğitimi de verildiğini belirterek, her yaştan çocuğu "Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi"ne davet etti.
SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından açılan ve büyük ilgi gören Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde robotik ve kodlama eğitimi veriliyor. Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından açılan ve büyük ilgi gören Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde robotik ve kodlama eğitimi veriliyor.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde 9-14 yaş grubundaki çocuklara robotik ve kodlama eğitimleri verilmeye başlandı.

Bunun yanı sıra oyun merkezinde çocukların kişisel ve bedensel gelişimini sağlayarak yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri etkinliklerde gerçekleştiriliyor.

Her yaş grubundan çocukların aileleriyle birlikte katılabildikleri etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen merkezin yetkilisi Yusuf Gülen, "Güler yüzlü, eğitimli personellerimiz ve sürekli yenilenen oyun gruplarımızla çocuklarımızı misafir ediyoruz. Hafta sonları eğitmenler eşliğinde Minik Yıldızlar Atölyesi'nde ücretsiz etkinlikler gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Gülen ayrıca merkezde okçuluk ve buz pateni eğitimi de verildiğini belirterek, her yaştan çocuğu "Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi"ne davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.