pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çiftçilere Fide Ve Tohum Desteği

30.05.2017 - 14:43, Güncelleme: 30.05.2017 - 14:43
 

Çiftçilere Fide Ve Tohum Desteği

SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Özel İdare Genel Sekreterliğince yürütülen Nadas Alanlarının Daraltılması...

SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Özel İdare Genel Sekreterliğince yürütülen Nadas Alanlarının Daraltılması Projesi ile Yem Bitkilerini Geliştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere fide ve tohum dağıtımı yapıldı. Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çiftçi Uygulama Merkezinde gerçekleştirilen programa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Musa Kalebayır, İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Fahri Keksin, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Recep Işık ve çiftçiler katıldı.Kalebayır, burada yaptığı konuşmada, Sivas'ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirtti. Kentte her geçen gün sulanabilir arazinin arttığına işaret eden Kalebayır, "Çiftçilerin arazileri kıymetlendi ve çiftçilerimiz daha çok ürün ile rekabet edilebilir duruma geliyor. Bu sebeple tüm tarımsal faaliyetlerimizi birim alanı daha büyük ve tamamıyla ilmi metotlarla yapmak zorundayız. Desteklerinden dolayı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine teşekkür ediyorum. İlimize, çiftçilerimize bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı. Proje kapsamında çiftçilere 14 bin 450 kilogram nohut tohumluğu, 9 bin 750 kilogram silajlık mısır tohumluğu, 67 bin 734 adet sırık domates, 91 bin 826 adet yer domatesi, 98 bin 35 adet biber ve 69 bin 896 adet salatalık fidesi dağıtıldı.
SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Özel İdare Genel Sekreterliğince yürütülen Nadas Alanlarının Daraltılması...

SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Özel İdare Genel Sekreterliğince yürütülen Nadas Alanlarının Daraltılması Projesi ile Yem Bitkilerini Geliştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere fide ve tohum dağıtımı yapıldı.

Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çiftçi Uygulama Merkezinde gerçekleştirilen programa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Musa Kalebayır, İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Fahri Keksin, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Recep Işık ve çiftçiler katıldı.

Kalebayır, burada yaptığı konuşmada, Sivas'ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirtti. Kentte her geçen gün sulanabilir arazinin arttığına işaret eden Kalebayır, "Çiftçilerin arazileri kıymetlendi ve çiftçilerimiz daha çok ürün ile rekabet edilebilir duruma geliyor. Bu sebeple tüm tarımsal faaliyetlerimizi birim alanı daha büyük ve tamamıyla ilmi metotlarla yapmak zorundayız. Desteklerinden dolayı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine teşekkür ediyorum. İlimize, çiftçilerimize bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.

Proje kapsamında çiftçilere 14 bin 450 kilogram nohut tohumluğu, 9 bin 750 kilogram silajlık mısır tohumluğu, 67 bin 734 adet sırık domates, 91 bin 826 adet yer domatesi, 98 bin 35 adet biber ve 69 bin 896 adet salatalık fidesi dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.