pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp'nin Suşehri Kongresi

28.09.2017 - 13:13, Güncelleme: 28.09.2017 - 13:13
 

Chp'nin Suşehri Kongresi

SİVAS (AA) - CHP Suşehri ilçe Başkanlığına Hüseyin Çorlu yeniden seçildi.Parti binasında düzenlenen genel kurulda konuşan CHP Sivas Milletvekili Ali...

SİVAS (AA) - CHP Suşehri ilçe Başkanlığına Hüseyin Çorlu yeniden seçildi.Parti binasında düzenlenen genel kurulda konuşan CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemine değindi. 2019 yılında yapılacak seçimlerin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağını söyleyen Akyıldız, şunları kaydetti: "Burada isim dahi zikretmiyorum. Ama 2019 yılında seçilecek başkan kim olursa olsun, istediği kadar başkan yardımcısı atayacaktır. Seçilen başkan, Bakanlar Kurulunu isterse parlemantodan, isterse dışarıdan atayacaktır. Bununla birlikte bürokrasiyi dahi seçilecek olan başkan atayacaktır. Bu sebeple, 2019 seçimlerine kadar geçmişi bir tarafa bırakarak, halkımızı iyi bilgilendireceğiz, bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatacağız. Yani 'hayır' cephemizi çoğaltmalıyız. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konuşmamda şu isim veya bu isim diye hitap etmiyorum. Sadece bu sistemin yanlış olduğunu söylüyorum." CHP’nin genel oy oranının yüzde 30 olduğuna işaret eden Akyıldız, 2019 yılı seçimlerinin yüzde 30’luk kitle ile yüzde 70’lik kesime çok iyi anlatılması gerektiğini dile getirerek, “Hayır oylarını çoğaltıp, 2019 seçimlerine dışa dönük çalışmalarımızı birlikte yapmak zorundayız. Aksi takdirde yarın çocuklarımızın yüzüne bakacak yüzümüz olmayabilir. Bundan böyle gün birlik günüdür. Teşkilatlarımızın gerekeli çalışmalarını hızlandırması gerekiyor.” dedi.Tek listeyle gidilen seçimlerde yeniden başkan seçilen Hüseyin Çorlu ise birlik ve beraberliğe ihtiyacın daha fazla olduğu bu süreçte, el birliği içerisinde parti için gerekli çalışmalara hız vereceklerini ifade etti.
SİVAS (AA) - CHP Suşehri ilçe Başkanlığına Hüseyin Çorlu yeniden seçildi.Parti binasında düzenlenen genel kurulda konuşan CHP Sivas Milletvekili Ali...

SİVAS (AA) - CHP Suşehri ilçe Başkanlığına Hüseyin Çorlu yeniden seçildi.

Parti binasında düzenlenen genel kurulda konuşan CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemine değindi. 2019 yılında yapılacak seçimlerin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağını söyleyen Akyıldız, şunları kaydetti:

"Burada isim dahi zikretmiyorum. Ama 2019 yılında seçilecek başkan kim olursa olsun, istediği kadar başkan yardımcısı atayacaktır. Seçilen başkan, Bakanlar Kurulunu isterse parlemantodan, isterse dışarıdan atayacaktır. Bununla birlikte bürokrasiyi dahi seçilecek olan başkan atayacaktır. Bu sebeple, 2019 seçimlerine kadar geçmişi bir tarafa bırakarak, halkımızı iyi bilgilendireceğiz, bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatacağız. Yani 'hayır' cephemizi çoğaltmalıyız. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konuşmamda şu isim veya bu isim diye hitap etmiyorum. Sadece bu sistemin yanlış olduğunu söylüyorum."

CHP’nin genel oy oranının yüzde 30 olduğuna işaret eden Akyıldız, 2019 yılı seçimlerinin yüzde 30’luk kitle ile yüzde 70’lik kesime çok iyi anlatılması gerektiğini dile getirerek, “Hayır oylarını çoğaltıp, 2019 seçimlerine dışa dönük çalışmalarımızı birlikte yapmak zorundayız. Aksi takdirde yarın çocuklarımızın yüzüne bakacak yüzümüz olmayabilir. Bundan böyle gün birlik günüdür. Teşkilatlarımızın gerekeli çalışmalarını hızlandırması gerekiyor.” dedi.

Tek listeyle gidilen seçimlerde yeniden başkan seçilen Hüseyin Çorlu ise birlik ve beraberliğe ihtiyacın daha fazla olduğu bu süreçte, el birliği içerisinde parti için gerekli çalışmalara hız vereceklerini ifade etti.


Chp'nin Suşehri Kongresi

Chp'nin Suşehri Kongresi

Chp'nin Suşehri Kongresi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.