pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp'de Bayramlaşma Bayramın İkinci Günü Yapılacak

31.05.2019 - 16:43, Güncelleme: 31.05.2019 - 16:43
 

Chp'de Bayramlaşma Bayramın İkinci Günü Yapılacak

CHP'nin siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşması Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 5 Haziran Çarşamba günü yapılacak

ANKARA (AA) - CHP'nin siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşması, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olacak.CHP'nin Ramazan Bayramı programı belli oldu. Buna göre, CHP'nin siyasi partiler ve örgütle bayramlaşması, bayramın ikinci günü olan 5 Haziran Çarşamba günü yapılacak.Partinin kabul heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz başkanlığında, Parti Meclisi (PM) üyesi Ali Hikmet Akıllı ve Kadın Kolları MYK üyesi Figen Kahya'dan, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya başkanlığındaki ziyaret heyeti ise Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eda Yüksel'den oluşuyor.CHP heyeti ilk olarak saat 9.30'da AK Parti'yi ziyaret edecek. Heyet daha sonra saat 10.00'da DSP'yi, 10.20'de Vatan Partisini, 10.40'ta HDP'yi, 11.00'de İYİ Parti'yi, 11.30'da BBP'yi, 11.55'te DP'yi, 12.10'da MHP'yi, 12.30'da Saadet Partisini, 12.50'de ise Anavatan Partisini ziyaret edecek.CHP'de aynı saatlerde, aynı partiler bayramlaşma için kabul edilecek. CHP'nin örgütle bayramlaşması da aynı gün 13.30-14.30 saatlerinde CHP Genel Merkez Lobisi'nde yapılacak.
CHP'nin siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşması Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 5 Haziran Çarşamba günü yapılacak

ANKARA (AA) - CHP'nin siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşması, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olacak.

CHP'nin Ramazan Bayramı programı belli oldu. Buna göre, CHP'nin siyasi partiler ve örgütle bayramlaşması, bayramın ikinci günü olan 5 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

Partinin kabul heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz başkanlığında, Parti Meclisi (PM) üyesi Ali Hikmet Akıllı ve Kadın Kolları MYK üyesi Figen Kahya'dan, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya başkanlığındaki ziyaret heyeti ise Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eda Yüksel'den oluşuyor.

CHP heyeti ilk olarak saat 9.30'da AK Parti'yi ziyaret edecek. Heyet daha sonra saat 10.00'da DSP'yi, 10.20'de Vatan Partisini, 10.40'ta HDP'yi, 11.00'de İYİ Parti'yi, 11.30'da BBP'yi, 11.55'te DP'yi, 12.10'da MHP'yi, 12.30'da Saadet Partisini, 12.50'de ise Anavatan Partisini ziyaret edecek.

CHP'de aynı saatlerde, aynı partiler bayramlaşma için kabul edilecek.

CHP'nin örgütle bayramlaşması da aynı gün 13.30-14.30 saatlerinde CHP Genel Merkez Lobisi'nde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.