pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp Heyetinden, Kayseri Valiliği Ve İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

28.07.2016 - 17:08, Güncelleme: 28.07.2016 - 17:08
 

Chp Heyetinden, Kayseri Valiliği Ve İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy, Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden, Melikgazi İlçe...

KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy, Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden, Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan ile il başkan yardımcıları Tenzile Börkü ve Sabri Nasuhoğlu’ndan oluşan heyet, Kayseri Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Feyzullah Keskin, ziyaretlerde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı hep birlikte omuz omuza mücadele edeceklerini ifade etti. Darbe ve demokrasi karşıtı bütün eylemlere karşı olduklarını vurgulayan Keskin, şunları kaydetti:"15 Temmuz darbe girişiminden sonra demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin yanında olduğumuzu ifade etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, o gece milletimizi cesaretlendirmiş ve birliktelik mesajı vermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde siyasi partilerimiz nasıl bu kalkışmaya karşı birlikte olduysa biz de darbeye karşı omuz omuza birlikte direneceğiz. Partilerimiz Ankara'da, Türkiye Cumhuriyeti ve demokrasinin nasıl yanında durdularsa, biz de tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de siyasi partiler olarak aynısını yapacağız. Bütün siyasiler, partilerle birlikte omuz omuza bu darbe girişimine karşı durup, demokratik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetimizin yanında olacağız. Bundan sonra cumhuriyetimiz demokrasi içerisinde sonsuza kadar yaşayacak."Keskin, Türkiye'nin tarihi boyunca darbelerden çok büyük yaralar aldığına, çok büyük bedeller ödediğine dikkati çekerek, "Darbelerde insanların başta yaşam hakkı olmak üzere her türlü hakları tamamen ayaklar altına alınmış ve hiçe sayılmıştır. Tarihimiz boyunca darbelerde çok ciddi bedeller ödedik. Bu bedellerin ödenmemesi ve acılar çekilmemesi için bugün buradayız. Türkiye ve demokrasi için hep birlikte var olacağız. Diyalog içeresinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy, Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden, Melikgazi İlçe...

KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy, Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden, Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan ile il başkan yardımcıları Tenzile Börkü ve Sabri Nasuhoğlu’ndan oluşan heyet, Kayseri Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Feyzullah Keskin, ziyaretlerde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı hep birlikte omuz omuza mücadele edeceklerini ifade etti.

Darbe ve demokrasi karşıtı bütün eylemlere karşı olduklarını vurgulayan Keskin, şunları kaydetti:

"15 Temmuz darbe girişiminden sonra demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin yanında olduğumuzu ifade etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, o gece milletimizi cesaretlendirmiş ve birliktelik mesajı vermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde siyasi partilerimiz nasıl bu kalkışmaya karşı birlikte olduysa biz de darbeye karşı omuz omuza birlikte direneceğiz. Partilerimiz Ankara'da, Türkiye Cumhuriyeti ve demokrasinin nasıl yanında durdularsa, biz de tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de siyasi partiler olarak aynısını yapacağız. Bütün siyasiler, partilerle birlikte omuz omuza bu darbe girişimine karşı durup, demokratik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetimizin yanında olacağız. Bundan sonra cumhuriyetimiz demokrasi içerisinde sonsuza kadar yaşayacak."

Keskin, Türkiye'nin tarihi boyunca darbelerden çok büyük yaralar aldığına, çok büyük bedeller ödediğine dikkati çekerek, "Darbelerde insanların başta yaşam hakkı olmak üzere her türlü hakları tamamen ayaklar altına alınmış ve hiçe sayılmıştır. Tarihimiz boyunca darbelerde çok ciddi bedeller ödedik. Bu bedellerin ödenmemesi ve acılar çekilmemesi için bugün buradayız. Türkiye ve demokrasi için hep birlikte var olacağız. Diyalog içeresinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.