pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

CHP Heyetinden Başkan Ürgüp\'e Ziyaret

29.11.2013 - 16:56, Güncelleme: 29.11.2013 - 16:56
 

CHP Heyetinden Başkan Ürgüp\'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Gülümser Heper, İl Başkanı Ulaş Karasu ve CHP il yönetimi, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, “Belediye başkan adayımız Prof. Dr. Gülümser Heper, il başkanımız, ilçe başkanımızla, il kadın kolları başkanımızla böyle bir kere bismillah diyip başlayalım. Seçimin hem Sivas için, hem ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Yavaş yavaş diğer siyasi partilerin adayları belirleniyor inşallah Sivas’a yakışır bir seçim kampanyası geçecek sonuçta takdiri Sivas halkımız verecek tabii ki sizin bu süreçte hizmetleriniz var, geçmişte Cumhuriyet Halk Partisinin yadsınmayacak Sivas’a hizmetleri var, parti olarak bizim penceremizden baktığımızda Sivas’ı en azından geçmişle kıyasladığımızda yapacak çok şeyimizin olduğuna inanıyoruz. Bu iddialarımızla çıkacağız. Öncelikle seçimin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Herkese bu konuda başarılar diliyoruz. Başarının Sivas için olacağına inanıyoruz” dedi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tabi bu bir yarıştır, demokratik bir yarıştır. Memlekete hizmet konusunda, ülkeye hizmet konusunda bu yarışın içinde herkesin bulunması en tabi ve doğal hakkıdır. Ben adayınızın Sivas’ımıza, partinize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hayırlara vesile olur. Biz henüz resmen adaylığımızı açıklamadık. Açılışlar yapıldıktan sonra belediye faaliyetlerini noktaladıktan sonra işleri aksatmamak adına böyle bir karar verdik. 21 Aralık’tan sonra adaylığımızı açıklayacağız. Allah izin verirse tabii ki dünyanın 41 türlü hali var ihtiyatlı konuşmayı her zaman prensip kabul etmişimdir. O zaman çıkarız meydana hep beraber çalışmaları yürütürüz. Bunların hepsi şehrin güzelliğidir yani bu şehir medeni bir şehir bu şehre hizmet etmek isteyen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. CHP Sivas Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Gülümser Heper ise; “Gerçekten büyük şeref, onur bu sadece Cumhuriyet adına onur, Sivas cumhuriyet halkına emanet edilmiştir. Geçmişten beri bu emaneti her idarecimiz maksimum derecede hassasiyet göstererek bugünlere getirdi. Bizde bu emaneti devir almak adına bir demokrasi yarışına girdik hayırlı olmasını diliyorum. Her şey Sivas halkı için” ifadesini kullandı. sivas haber
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Gülümser Heper, İl Başkanı Ulaş Karasu ve CHP il yönetimi, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, “Belediye başkan adayımız Prof. Dr. Gülümser Heper, il başkanımız, ilçe başkanımızla, il kadın kolları başkanımızla böyle bir kere bismillah diyip başlayalım. Seçimin hem Sivas için, hem ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Yavaş yavaş diğer siyasi partilerin adayları belirleniyor inşallah Sivas’a yakışır bir seçim kampanyası geçecek sonuçta takdiri Sivas halkımız verecek tabii ki sizin bu süreçte hizmetleriniz var, geçmişte Cumhuriyet Halk Partisinin yadsınmayacak Sivas’a hizmetleri var, parti olarak bizim penceremizden baktığımızda Sivas’ı en azından geçmişle kıyasladığımızda yapacak çok şeyimizin olduğuna inanıyoruz. Bu iddialarımızla çıkacağız. Öncelikle seçimin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Herkese bu konuda başarılar diliyoruz. Başarının Sivas için olacağına inanıyoruz” dedi.


Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tabi bu bir yarıştır, demokratik bir yarıştır. Memlekete hizmet konusunda, ülkeye hizmet konusunda bu yarışın içinde herkesin bulunması en tabi ve doğal hakkıdır. Ben adayınızın Sivas’ımıza, partinize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hayırlara vesile olur. Biz henüz resmen adaylığımızı açıklamadık. Açılışlar yapıldıktan sonra belediye faaliyetlerini noktaladıktan sonra işleri aksatmamak adına böyle bir karar verdik. 21 Aralık’tan sonra adaylığımızı açıklayacağız. Allah izin verirse tabii ki dünyanın 41 türlü hali var ihtiyatlı konuşmayı her zaman prensip kabul etmişimdir. O zaman çıkarız meydana hep beraber çalışmaları yürütürüz. Bunların hepsi şehrin güzelliğidir yani bu şehir medeni bir şehir bu şehre hizmet etmek isteyen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.


CHP Sivas Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Gülümser Heper ise; “Gerçekten büyük şeref, onur bu sadece Cumhuriyet adına onur, Sivas cumhuriyet halkına emanet edilmiştir. Geçmişten beri bu emaneti her idarecimiz maksimum derecede hassasiyet göstererek bugünlere getirdi. Bizde bu emaneti devir almak adına bir demokrasi yarışına girdik hayırlı olmasını diliyorum. Her şey Sivas halkı için” ifadesini kullandı. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.