pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cezaevlerinden Tahliyeler

17.08.2016 - 23:58, Güncelleme: 17.08.2016 - 23:58
 

Cezaevlerinden Tahliyeler

Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan hükümlülerin tahliyesine başlandı

YOZGAT (AA) - Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan, koşullu salıverilmesine 2 yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlüler, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmeye başlandı.671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca tahliye olan hükümlüler, sevinç yaşadı. Mutluluklarını dışarıda bekleyen aileleriyle paylaşan hükümlüler, tahliye olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.Cezaevinden çıkan Salih Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlemeyi yapan yetkililere teşekkür etti. Özgürlüğe kavuşmanın büyük mutluluk olduğunu dile getiren Kurt, "Cezaevinden çıkmama 5 ay vardı, çok sevinçliyiz. Bize bu imkanı sağlayanlardan Allah razı olsun. Darısı içerideki diğer arkadaşlara." diye konuştu.Hükümlü yakını Bektaş Yıldırım da hükümete teşekkür ederek, "Ben Belçika'dan geldim. Şu an çok sevinçliyiz. Yakınımın tahliye olduğunu öğrendik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.
Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan hükümlülerin tahliyesine başlandı

YOZGAT (AA) - Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan, koşullu salıverilmesine 2 yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlüler, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmeye başlandı.

671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca tahliye olan hükümlüler, sevinç yaşadı. Mutluluklarını dışarıda bekleyen aileleriyle paylaşan hükümlüler, tahliye olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cezaevinden çıkan Salih Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlemeyi yapan yetkililere teşekkür etti. Özgürlüğe kavuşmanın büyük mutluluk olduğunu dile getiren Kurt, "Cezaevinden çıkmama 5 ay vardı, çok sevinçliyiz. Bize bu imkanı sağlayanlardan Allah razı olsun. Darısı içerideki diğer arkadaşlara." diye konuştu.

Hükümlü yakını Bektaş Yıldırım da hükümete teşekkür ederek, "Ben Belçika'dan geldim. Şu an çok sevinçliyiz. Yakınımın tahliye olduğunu öğrendik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.