pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cezaevine Uyuşturucu Sokarken Yakalanan Kadın

28.09.2017 - 14:03, Güncelleme: 28.09.2017 - 14:03
 

Cezaevine Uyuşturucu Sokarken Yakalanan Kadın

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cezaevinde yatan eşine uyuşturucu götürürken yakalanan kadının yargılanmasına başlandı. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cezaevinde yatan eşine uyuşturucu götürürken yakalanan kadının yargılanmasına başlandı. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında tutuksuz sanık Ş.A.D. (22) ve avukatı hazır bulundu.Ş.A.D, duruşmadaki savunmasında eşinin isteği nedeniyle bu suçu işlediğini ve pişman olduğunu söyledi. Kağıt peçeteye sarılı, bantlı ve şeffaf streç ile kaplanmış 0,79 gram ağırlığındaki uyuşturucu maddeyi ayakkabısının içinde ceza infaz kurumuna sokmaya çalıştığını itiraf eden sanık Dal, kocasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve bu yüzden kendisini bu suça zorladığını belirtti. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı 5 Ekim'e erteledi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cezaevinde yatan eşine uyuşturucu götürürken yakalanan kadının yargılanmasına başlandı. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cezaevinde yatan eşine uyuşturucu götürürken yakalanan kadının yargılanmasına başlandı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında tutuksuz sanık Ş.A.D. (22) ve avukatı hazır bulundu.

Ş.A.D, duruşmadaki savunmasında eşinin isteği nedeniyle bu suçu işlediğini ve pişman olduğunu söyledi.

Kağıt peçeteye sarılı, bantlı ve şeffaf streç ile kaplanmış 0,79 gram ağırlığındaki uyuşturucu maddeyi ayakkabısının içinde ceza infaz kurumuna sokmaya çalıştığını itiraf eden sanık Dal, kocasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve bu yüzden kendisini bu suça zorladığını belirtti.

Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı 5 Ekim'e erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.