pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cezaevi Firarisi Datça'da Yakalandı

Siyaset 18.12.2016 - 12:33, Güncelleme: 18.12.2016 - 12:33
 

Cezaevi Firarisi Datça'da Yakalandı

İSTANBUL ve Ankara gibi büyük illerde karıştığı çeşitli suçlardan aranan cezaevi firarisi 37 yaşındaki Bünyamin K., Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.

İSTANBUL ve Ankara gibi büyük illerde karıştığı çeşitli suçlardan aranan cezaevi firarisi 37 yaşındaki Bünyamin K., Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.DHA - Sivas Cezaevi'nden 2012 yılında firar eden Bünyamin K.'nın, Datça'da beş ay önce kiraladığı bir evde yaşadığını tespit eden polis, harekete geçti. Bünyamin K., bugün öğle saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bünyamin K.'nın, ağabeyi Davut K.'nın (39) nüfus cüzdanına, kendi fotoğrafını yapıştırarak kullandığı belirlendi.Cezaevinden kaçtıktan sonra, hırsızlık, güveni kötüye kullanma, hüviyet ve pasaport sahteciliği gibi 13 ayrı suçtan aranan Bünyamin K.'nın, aynı zamanda asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen Bünyamin K., tutuklanarak Muğla Cezaevi'ne gönderildi.- Muğla
İSTANBUL ve Ankara gibi büyük illerde karıştığı çeşitli suçlardan aranan cezaevi firarisi 37 yaşındaki Bünyamin K., Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.

İSTANBUL ve Ankara gibi büyük illerde karıştığı çeşitli suçlardan aranan cezaevi firarisi 37 yaşındaki Bünyamin K., Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.

DHA - Sivas Cezaevi'nden 2012 yılında firar eden Bünyamin K.'nın, Datça'da beş ay önce kiraladığı bir evde yaşadığını tespit eden polis, harekete geçti. Bünyamin K., bugün öğle saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bünyamin K.'nın, ağabeyi Davut K.'nın (39) nüfus cüzdanına, kendi fotoğrafını yapıştırarak kullandığı belirlendi.

Cezaevinden kaçtıktan sonra, hırsızlık, güveni kötüye kullanma, hüviyet ve pasaport sahteciliği gibi 13 ayrı suçtan aranan Bünyamin K.'nın, aynı zamanda asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen Bünyamin K., tutuklanarak Muğla Cezaevi'ne gönderildi.- Muğla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.