pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çedaş'tan "Dünya Saati" Etkinliğine Destek

23.03.2018 - 13:38, Güncelleme: 23.03.2018 - 13:38
 

Çedaş'tan "Dünya Saati" Etkinliğine Destek

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından yürütülen...

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından yürütülen ve dünyanın en önemli çevresel aktivitelerinden sayılan "Dünya Saati" etkinliğini destekleyeceğini bildirdi.ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, "Sivas, Tokat ve Yozgat'ta yaklaşık 950 bin aboneye kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlamak için yatırım, tesis ve Ar-Ge çalışmalarını aralıksız sürdüren ÇEDAŞ, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için gerçekleştirilen 'Dünya Saati' etkinliğine destek verecek." denildi.ÇEDAŞ, 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30 ile 21.30 arasında tüm dünyayla eşzamanlı olarak 51 işletme binasının ışıklarını söndürecek.
SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından yürütülen...

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından yürütülen ve dünyanın en önemli çevresel aktivitelerinden sayılan "Dünya Saati" etkinliğini destekleyeceğini bildirdi.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, "Sivas, Tokat ve Yozgat'ta yaklaşık 950 bin aboneye kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlamak için yatırım, tesis ve Ar-Ge çalışmalarını aralıksız sürdüren ÇEDAŞ, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için gerçekleştirilen 'Dünya Saati' etkinliğine destek verecek." denildi.

ÇEDAŞ, 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30 ile 21.30 arasında tüm dünyayla eşzamanlı olarak 51 işletme binasının ışıklarını söndürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.