pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Yılbaşı

31.12.2018 - 22:58, Güncelleme: 31.12.2018 - 22:58
 

Çankırı'da Yılbaşı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, kontrol noktalarında görev yapan polisler ve yolculara çikolata ikramında bulundu.Vali Aktaş, İl Emniyet...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, kontrol noktalarında görev yapan polisler ve yolculara çikolata ikramında bulundu.Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile yeni yıl öncesi kentin çeşitli noktalarındaki kontrol noktalarını ziyaret etti.Aktaş, yeni yılını kutlandığı güvenlik güçleri ile sohbet ettiği yolculara çikolata ikramında bulundu.İtfaiye ekiplerini de ziyaret eden Aktaş, yeni yılda görevi başında bulunan güvenlik güçleri ile itfaiye personeline huzurlu ve mutlu yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.Aktaş, tedbirlerin sabaha kadar devam edeceğini belirtti.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, kontrol noktalarında görev yapan polisler ve yolculara çikolata ikramında bulundu.Vali Aktaş, İl Emniyet...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, kontrol noktalarında görev yapan polisler ve yolculara çikolata ikramında bulundu.

Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile yeni yıl öncesi kentin çeşitli noktalarındaki kontrol noktalarını ziyaret etti.

Aktaş, yeni yılını kutlandığı güvenlik güçleri ile sohbet ettiği yolculara çikolata ikramında bulundu.

İtfaiye ekiplerini de ziyaret eden Aktaş, yeni yılda görevi başında bulunan güvenlik güçleri ile itfaiye personeline huzurlu ve mutlu yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Aktaş, tedbirlerin sabaha kadar devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.