pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Kağıt Yüklü Kamyonet Devrildi

28.06.2019 - 15:48, Güncelleme: 28.06.2019 - 15:48
 

Çankırı'da Kağıt Yüklü Kamyonet Devrildi

Sürücünün karşısına çıkan yabani hayvana çarpmamak için yaptığı manevra sonucu aracın şarampole devrildiği kaza sonrası Kastamonu-Çankırı kara yolu bir süre ulaşıma kapatıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kağıt yüklü kamyonet şarampole devrildi. Yaralananın olmadığı kaza sonrası Kastamonu-Çankırı kara yolu bir süre trafiğe kapatıldı.Mustafa Karagöz idaresindeki 55 DG 773 plakalı atık kağıt yüklü kamyonet, sürücüsünün İndağı mevkisinde karşısına çıkan yabani hayvana çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki şarampole devrildi.Kazada araç sürücüsü yara almadan kurtuldu.Şarampole devrilen kamyonet vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Bu sırada yaklaşık yarım saat trafiğe kapatılan Kastamonu-Çankırı kara yolunda araç kuyruğu oluştu.Kamyonetin çekici yardımıyla kaldırılması sonucu yol tekrar ulaşıma açıldı.
Sürücünün karşısına çıkan yabani hayvana çarpmamak için yaptığı manevra sonucu aracın şarampole devrildiği kaza sonrası Kastamonu-Çankırı kara yolu bir süre ulaşıma kapatıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kağıt yüklü kamyonet şarampole devrildi. Yaralananın olmadığı kaza sonrası Kastamonu-Çankırı kara yolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Mustafa Karagöz idaresindeki 55 DG 773 plakalı atık kağıt yüklü kamyonet, sürücüsünün İndağı mevkisinde karşısına çıkan yabani hayvana çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki şarampole devrildi.

Kazada araç sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Şarampole devrilen kamyonet vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Bu sırada yaklaşık yarım saat trafiğe kapatılan Kastamonu-Çankırı kara yolunda araç kuyruğu oluştu.

Kamyonetin çekici yardımıyla kaldırılması sonucu yol tekrar ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.