pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankaya'da Model Uçak Kursu Açılacak

05.07.2019 - 16:23, Güncelleme: 05.07.2019 - 16:23
 

Çankaya'da Model Uçak Kursu Açılacak

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince model uçak yapımı eğitimi verilecek. Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin kişisel...

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince model uçak yapımı eğitimi verilecek. Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarına eylül ayından itibaren bir yenisi eklenecek. Çankaya Belediyesi kültür ve sanat merkezleri ile Çankaya Evlerinde eylül ayında başlayacak yeni eğitim döneminde ücretsiz model uçak yapımı kursları düzenlenecek.Çankaya Belediyesi ve Türk Hava Kurumu (THK) arasında yapılan protokol çerçevesinde Çankaya Belediyesi öğretmenleri temmuz, ağustos ve kasım aylarında Eskişehir'deki THK okulunda eğitim alacak.Çankaya Evleri, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi ile Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek model uçak yapım kursları Vecihi Hürkuş Hobi Havacılık Parkı'nda pratiğe dönüşecek. Parkta, 100 metrelik özel pistin yanı sıra model uçak tutkunları için küçük atölye ve şarj birimleri bulunuyor.
ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince model uçak yapımı eğitimi verilecek. Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin kişisel...

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince model uçak yapımı eğitimi verilecek.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarına eylül ayından itibaren bir yenisi eklenecek. Çankaya Belediyesi kültür ve sanat merkezleri ile Çankaya Evlerinde eylül ayında başlayacak yeni eğitim döneminde ücretsiz model uçak yapımı kursları düzenlenecek.

Çankaya Belediyesi ve Türk Hava Kurumu (THK) arasında yapılan protokol çerçevesinde Çankaya Belediyesi öğretmenleri temmuz, ağustos ve kasım aylarında Eskişehir'deki THK okulunda eğitim alacak.

Çankaya Evleri, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi ile Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek model uçak yapım kursları Vecihi Hürkuş Hobi Havacılık Parkı'nda pratiğe dönüşecek. Parkta, 100 metrelik özel pistin yanı sıra model uçak tutkunları için küçük atölye ve şarj birimleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.