pendik escort bayan
ak

Camiden Ses Sistemi Ve Kuran-ı Kerim Çalan Hırsızlar Yakalandı

23.03.2017 - 18:13, Güncelleme: 23.03.2017 - 18:13
 

Camiden Ses Sistemi Ve Kuran-ı Kerim Çalan Hırsızlar Yakalandı

Ortaköy ilçesinde bir camiden hoparlör, su sebili, ses yayın cihazı, süpürge ve 4 adet Kuran-ı Kerim çalan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı

AKSARAY (AA)- Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde camiye giren ve ses sistemi ile Kuran-ı Kerim çalan zanlıların yaptığı hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gökkaya köyündeki Sinandı Gökkaya Camisi'ne hırsızlık amacıyla giren 2 kişi, caminin içinde bulunan hoparlör, su sebili, ses yayın cihazı, süpürge ve 4 adet Kuran-ı Kerim çaldı.Hırsızlık yapıldığını fark eden cami imamının durumu jandarmaya bildirmesi üzerine gelen ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.Camide parmak izi çalışması yapan ve kamera görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık yapanların Hüseyin E. ve Orhan A. olduğunu belirledi.Hırsızlık şüphelileri yapılan operasyon sonucu ilçe merkezindeki bir evde yakalandı. Evde yapılan aramalarda ise camiden çalınan eşyalar ve otomobillerden çalındığı belirlenen ses sistemleri ele geçirildi.Şüpheliler, Ortaköy Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından ilçe jandarma komutanlığına götürüldü.Kamera kayıtlarında, camiye giren hırsızların malzemeleri dışarıya taşıması görülüyor.
Ortaköy ilçesinde bir camiden hoparlör, su sebili, ses yayın cihazı, süpürge ve 4 adet Kuran-ı Kerim çalan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı

AKSARAY (AA)- Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde camiye giren ve ses sistemi ile Kuran-ı Kerim çalan zanlıların yaptığı hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gökkaya köyündeki Sinandı Gökkaya Camisi'ne hırsızlık amacıyla giren 2 kişi, caminin içinde bulunan hoparlör, su sebili, ses yayın cihazı, süpürge ve 4 adet Kuran-ı Kerim çaldı.

Hırsızlık yapıldığını fark eden cami imamının durumu jandarmaya bildirmesi üzerine gelen ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Camide parmak izi çalışması yapan ve kamera görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık yapanların Hüseyin E. ve Orhan A. olduğunu belirledi.

Hırsızlık şüphelileri yapılan operasyon sonucu ilçe merkezindeki bir evde yakalandı. Evde yapılan aramalarda ise camiden çalınan eşyalar ve otomobillerden çalındığı belirlenen ses sistemleri ele geçirildi.

Şüpheliler, Ortaköy Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından ilçe jandarma komutanlığına götürüldü.

Kamera kayıtlarında, camiye giren hırsızların malzemeleri dışarıya taşıması görülüyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.