pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cam Kemik Hastası Azmiyle Çevresine Örnek Oluyor

10.11.2016 - 13:18, Güncelleme: 10.11.2016 - 13:18
 

Cam Kemik Hastası Azmiyle Çevresine Örnek Oluyor

AKSARAY (AA)- Aksaray'da doğuştan cam kemik hastası olan 16 yaşındaki Adem Atak, mahallede halk ekmeği büfesinde çalışarak azmiyle çevresine örnek oluyor.Çiftlik...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da doğuştan cam kemik hastası olan 16 yaşındaki Adem Atak, mahallede halk ekmeği büfesinde çalışarak azmiyle çevresine örnek oluyor.Çiftlik Mahallesi'nde 2 yıl önce halk ekmeği büfesinde çalışmaya başlayan Atak, tüm zorlukların üstesinden gelerek hayata tutunuyor. Annesi Songül tarafından akülü tekerlekli sandalyesiyle evlerinin yakınında olan büfeye getirilen Atak, burada müşterilere ekmek satıyor.Atak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın desteğiyle büfeyi açtığını söyledi.Bir sohbetinde Belediye Başkanı Yazgı'ya ticaret yapmak istediğini anlatmasıyla böyle bir imkanın sağlandığını belirten Atak, "Bu büfe ile hayatımda bambaşka bir anlam kazandı. İş hayatına atılmam ile öz güvenim de arttı. Engelliler için hayat çok zor. Ama tüm zorluklarla rağmen mücadele edilmesi gerekiyor. Ben de sabah ekmek büfemi açıp mahalleliye ekmek satıyorum. Ekmeğin yanı sıra atıştırmalık yiyecekler ve meşrubat satıyorum. İnsanın kendi işini yapması gibi güzel bir duygu yok." diye konuştu.
AKSARAY (AA)- Aksaray'da doğuştan cam kemik hastası olan 16 yaşındaki Adem Atak, mahallede halk ekmeği büfesinde çalışarak azmiyle çevresine örnek oluyor.Çiftlik...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da doğuştan cam kemik hastası olan 16 yaşındaki Adem Atak, mahallede halk ekmeği büfesinde çalışarak azmiyle çevresine örnek oluyor.

Çiftlik Mahallesi'nde 2 yıl önce halk ekmeği büfesinde çalışmaya başlayan Atak, tüm zorlukların üstesinden gelerek hayata tutunuyor. Annesi Songül tarafından akülü tekerlekli sandalyesiyle evlerinin yakınında olan büfeye getirilen Atak, burada müşterilere ekmek satıyor.

Atak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın desteğiyle büfeyi açtığını söyledi.

Bir sohbetinde Belediye Başkanı Yazgı'ya ticaret yapmak istediğini anlatmasıyla böyle bir imkanın sağlandığını belirten Atak, "Bu büfe ile hayatımda bambaşka bir anlam kazandı. İş hayatına atılmam ile öz güvenim de arttı. Engelliler için hayat çok zor. Ama tüm zorluklarla rağmen mücadele edilmesi gerekiyor. Ben de sabah ekmek büfemi açıp mahalleliye ekmek satıyorum. Ekmeğin yanı sıra atıştırmalık yiyecekler ve meşrubat satıyorum. İnsanın kendi işini yapması gibi güzel bir duygu yok." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.