pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

C.Ü Ortaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Davranış

Kültür-Sanat 31.10.2019 - 13:59, Güncelleme: 31.10.2019 - 13:59
 

C.Ü Ortaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Davranış

Sokak hayvanları için “bir değil bin umut” sloganıyla yola çıkan Cumhuriyet Üniversitesi ortaokulu 7. sınıf öğrencileri Teknoloji Tasarım dersi için anlamlı bir projeye imza attı.

Ders öğretmenleri Zekiye Polat’ın rehberliğinde atık malzemelerin geri dönüşümü sonucunda sokak hayvanları için öğrenciler tarafından barınaklar inşaa edildi.Cumhuriyet Üniversitesi ilk-ortaokulu Müdürü Şemsettin Sungur öğrencilerin bu örnek davranışı karşısında çocuklara sekiz yavru tavşan hediye etti.Bu projede atık malzemelerin dönüştürülmesinin yanı sıra zorlu kış koşullarında sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanırken hayvan sevgisi sorumluluk ve merhamet duygularının da kazandırılması projenin hedefleri arasında yer aldı.Ayrıca okul yemekhanesinden artan yemeklerin çöpe atılmadan hayvanlara verilerek israfında önüne geçilmiş oldu.Proje yöneticisi olan Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Zekiye Polat ise bu projenin örnek bir proje olmasını ve içselleştirerek yaygınlaştırılmasını temenni etti.
Sokak hayvanları için “bir değil bin umut” sloganıyla yola çıkan Cumhuriyet Üniversitesi ortaokulu 7. sınıf öğrencileri Teknoloji Tasarım dersi için anlamlı bir projeye imza attı.

Ders öğretmenleri Zekiye Polat’ın rehberliğinde atık malzemelerin geri dönüşümü sonucunda sokak hayvanları için öğrenciler tarafından barınaklar inşaa edildi.

Cumhuriyet Üniversitesi ilk-ortaokulu Müdürü Şemsettin Sungur öğrencilerin bu örnek davranışı karşısında çocuklara sekiz yavru tavşan hediye etti.

Bu projede atık malzemelerin dönüştürülmesinin yanı sıra zorlu kış koşullarında sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanırken hayvan sevgisi sorumluluk ve merhamet duygularının da kazandırılması projenin hedefleri arasında yer aldı.

Ayrıca okul yemekhanesinden artan yemeklerin çöpe atılmadan hayvanlara verilerek israfında önüne geçilmiş oldu.

Proje yöneticisi olan Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Zekiye Polat ise bu projenin örnek bir proje olmasını ve içselleştirerek yaygınlaştırılmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.