pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehirden 780 Metrelik Alt Geçit

23.08.2017 - 15:18, Güncelleme: 23.08.2017 - 15:18
 

Büyükşehirden 780 Metrelik Alt Geçit

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince 780 metrelik tünelle yer altından geçilecek Tuna ve 30 Ağustos kavşakları projesinin temelinin yakın zamanda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince 780 metrelik tünelle yer altından geçilecek Tuna ve 30 Ağustos kavşakları projesinin temelinin yakın zamanda temeli atılacağını bildirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklakmada, "Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim" vizyonu doğrultusunda ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alana, kültürden sosyal projelere kadar Kayseri ve Kayseri’de yaşayanlara yakışacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Projeleriyle Kayseri’nin sadece bugününü değil geleceğini de planladıklarını ifade eden Çelik, bu doğrultuda Kocasinan Bulvarı’ndaki trafiği kesintisiz hale getirecek projeleri bir bir hayata geçireceklerini kaydetti.Çelik, Kocasinan ve Mustafa Kemal Paşa bulvarlarına yapılacak katlı kavşakların sadece bu caddelerin trafiğini değil, şehir merkezinin trafiğini rahatlatacağını dile getirerek, şunları kaydetti: "Bu kapsamda Fuzuli Caddesi Kavşağı’na yapacağımız katlı kavşak projesinin temelini attık. Devamındaki Tuna ve 30 Ağustos kavşaklarında da çalışmalara başlıyoruz. İki kavşağı birlikte çözecek bir proje hazırladık ve ihalesini yaptık. Önümüzdeki günlerde bu projenin de temelini atacağız. Tuna ve 30 Ağustos kavşakları Kayseri’nin en uzun alt geçidiyle geçilecek. Alt geçit uzunluğu toplam 780 metre olacak. Tuna Kavşağı’nda 130 metre, 30 Ağustos Kavşağı’nda ise 140 metre kapalı kesit bulunacak. Alt geçide giren araçlar kesintiye uğramadan bu iki kavşağı ışıksız bir şekilde geçebilecek. Böylece Kocasinan Bulvarı’nı çok daha akıcı hale getirmiş olacağız."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince 780 metrelik tünelle yer altından geçilecek Tuna ve 30 Ağustos kavşakları projesinin temelinin yakın zamanda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince 780 metrelik tünelle yer altından geçilecek Tuna ve 30 Ağustos kavşakları projesinin temelinin yakın zamanda temeli atılacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklakmada, "Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim" vizyonu doğrultusunda ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alana, kültürden sosyal projelere kadar Kayseri ve Kayseri’de yaşayanlara yakışacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.

Projeleriyle Kayseri’nin sadece bugününü değil geleceğini de planladıklarını ifade eden Çelik, bu doğrultuda Kocasinan Bulvarı’ndaki trafiği kesintisiz hale getirecek projeleri bir bir hayata geçireceklerini kaydetti.

Çelik, Kocasinan ve Mustafa Kemal Paşa bulvarlarına yapılacak katlı kavşakların sadece bu caddelerin trafiğini değil, şehir merkezinin trafiğini rahatlatacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda Fuzuli Caddesi Kavşağı’na yapacağımız katlı kavşak projesinin temelini attık. Devamındaki Tuna ve 30 Ağustos kavşaklarında da çalışmalara başlıyoruz. İki kavşağı birlikte çözecek bir proje hazırladık ve ihalesini yaptık. Önümüzdeki günlerde bu projenin de temelini atacağız. Tuna ve 30 Ağustos kavşakları Kayseri’nin en uzun alt geçidiyle geçilecek. Alt geçit uzunluğu toplam 780 metre olacak. Tuna Kavşağı’nda 130 metre, 30 Ağustos Kavşağı’nda ise 140 metre kapalı kesit bulunacak. Alt geçide giren araçlar kesintiye uğramadan bu iki kavşağı ışıksız bir şekilde geçebilecek. Böylece Kocasinan Bulvarı’nı çok daha akıcı hale getirmiş olacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.