pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyük Zafer'in 96. Yıl Dönümü Kutlanıyor

30.08.2018 - 21:53, Güncelleme: 30.08.2018 - 21:53
 

Büyük Zafer'in 96. Yıl Dönümü Kutlanıyor

Niğde'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı yürüyüşü düzenlendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı yürüyüşü düzenlendi. CHP Niğde İl Başkanlığı tarafından organize edilen Niğde Şehitliğinden başlayan yürüyüşte vatandaşlar, Türk bayrağı ve Atatürk posteri açtı.Ellerinde Türk bayrağı ve meşalelerle yürüyen vatandaşlar, çeşitli marşlar söyledi ve slogan attı. Çevredekiler de bu anı cep telefonlarıyla kaydetti, alkış tuttu.Yürüyerek Atatürk Meydanı'na gelen vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı.
Niğde'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı yürüyüşü düzenlendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı yürüyüşü düzenlendi.

CHP Niğde İl Başkanlığı tarafından organize edilen Niğde Şehitliğinden başlayan yürüyüşte vatandaşlar, Türk bayrağı ve Atatürk posteri açtı.

Ellerinde Türk bayrağı ve meşalelerle yürüyen vatandaşlar, çeşitli marşlar söyledi ve slogan attı. Çevredekiler de bu anı cep telefonlarıyla kaydetti, alkış tuttu.

Yürüyerek Atatürk Meydanı'na gelen vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.