pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bünyan'da Yol Çalışmaları

25.07.2017 - 16:43, Güncelleme: 25.07.2017 - 16:43
 

Bünyan'da Yol Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki yol yapım çalışmaları devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki yol yapım çalışmaları devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi'ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Gülcüoğlu, ara sokaklarda soğuk asfalt uygulaması planladıklarını kaydetti.Gülcüoğlu, ''Daha önce doğalgaz, içme suyu, kanal ve kanalizasyon ile elektrik gibi alt yapı çalışmaları tamamlanan caddenin zemin olarak sıcak asfalta uygun hale gelmesiyle asfalt serilmeye başlandı. Çalışmalar ilçenin farklı noktalarında sürdürülecek.'' ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki yol yapım çalışmaları devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi'ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Gülcüoğlu, ara sokaklarda soğuk asfalt uygulaması planladıklarını kaydetti.

Gülcüoğlu, ''Daha önce doğalgaz, içme suyu, kanal ve kanalizasyon ile elektrik gibi alt yapı çalışmaları tamamlanan caddenin zemin olarak sıcak asfalta uygun hale gelmesiyle asfalt serilmeye başlandı. Çalışmalar ilçenin farklı noktalarında sürdürülecek.'' ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.