pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

'Bu çocuk bir füzeye dokundu mu?'

Asayiş 12.07.2014 - 05:06, Güncelleme: 12.07.2014 - 05:06
 

'Bu çocuk bir füzeye dokundu mu?'

Gazze'de İsrail saldırılarında ölenlerin sayısı 100'ü geçti. Ölenler ve hastanelere getirilen yaralılar arasında onlarca çocuk var. Onlardan biri olan Şeyma yaralı. Annesini ve kardeşlerini kaybeden Şeyma'nın başında duran halası soruyor: Bu çocuk hayatın

Gazze’nin hastanelerinde yüzlerce yaralı var. Her yaralının da içler acısı bir hikayesi... Annesi, babası ve kardeşinin ölümüne şahit olan, Gazze hastanelerindeki yaralı çocuklardan biri de 4 yaşında Şeyma. İsrail’in gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucunda annesi ve iki kardeşini kaybetti. Kendisi de yaralandı. Onun başında bekleyen halası İsrail'in saldırılara gösterdiği tüm gerekçelere şu sözlerle karşılık verdi:  “Onlar çocukları öldürmek istiyorlar. Masum insanları öldürmek istiyorlar. Her şeyi vuruyorlar. Hareket eden herşeyi . Yoldan giden araba, bisiklet veya insan olursa olursa hemen vuruyorlar. Bu çocuk hayatında bir füzeye dokundu mu? Onlara zararlı bir şey yaptı mı? Allah’a havale ediyorum Allah’a” Gazze hastanelerine getirilen yaralılara sunulan sağlık imkanları çok kısıtlı ve her geçen dakika bu sıkıntı daha da artıyor. Hastane çalışanlarının açıklamalarına göre, ellerinde sadece iki gün yetecek tıbbi malzeme kaldı. 'Yeni silahlar kullanılıyor' iddiası Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref Kudra, “Yaralananların arasında daha önce görmediğimiz vakalarla karşıya karşıyız. Bu bize gösteriyor ki İsrail attığı bomba ve roketlerde yeni maddeler kullanıyor. Şehitlerimizin ve yaralılarımızın vücutları bunu kanıtlıyor” dedi.  İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılarda şimdiye kadar 2000 ton patlayıcı kullanıldı. Kaynak: Al Jazeera
Gazze'de İsrail saldırılarında ölenlerin sayısı 100'ü geçti. Ölenler ve hastanelere getirilen yaralılar arasında onlarca çocuk var. Onlardan biri olan Şeyma yaralı. Annesini ve kardeşlerini kaybeden Şeyma'nın başında duran halası soruyor: Bu çocuk hayatın

Gazze’nin hastanelerinde yüzlerce yaralı var. Her yaralının da içler acısı bir hikayesi... Annesi, babası ve kardeşinin ölümüne şahit olan, Gazze hastanelerindeki yaralı çocuklardan biri de 4 yaşında Şeyma.

İsrail’in gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucunda annesi ve iki kardeşini kaybetti. Kendisi de yaralandı.

Onun başında bekleyen halası İsrail'in saldırılara gösterdiği tüm gerekçelere şu sözlerle karşılık verdi: 

“Onlar çocukları öldürmek istiyorlar. Masum insanları öldürmek istiyorlar. Her şeyi vuruyorlar. Hareket eden herşeyi . Yoldan giden araba, bisiklet veya insan olursa olursa hemen vuruyorlar. Bu çocuk hayatında bir füzeye dokundu mu? Onlara zararlı bir şey yaptı mı? Allah’a havale ediyorum Allah’a”

Gazze hastanelerine getirilen yaralılara sunulan sağlık imkanları çok kısıtlı ve her geçen dakika bu sıkıntı daha da artıyor. Hastane çalışanlarının açıklamalarına göre, ellerinde sadece iki gün yetecek tıbbi malzeme kaldı.

'Yeni silahlar kullanılıyor' iddiası

Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref Kudra, “Yaralananların arasında daha önce görmediğimiz vakalarla karşıya karşıyız. Bu bize gösteriyor ki İsrail attığı bomba ve roketlerde yeni maddeler kullanıyor. Şehitlerimizin ve yaralılarımızın vücutları bunu kanıtlıyor” dedi. 

İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılarda şimdiye kadar 2000 ton patlayıcı kullanıldı.

Kaynak: Al Jazeera

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.