pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Boyner'den Kozmetik Kampanyası

Spor 13.12.2017 - 13:08, Güncelleme: 13.12.2017 - 13:08
 

Boyner'den Kozmetik Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Boyner, yeni yıl öncesi indirim ve hediye çekinin sunulduğu Kozmetik Kampanyası başlattı.Şirketin açıklamasına göre, dünya çapında...

İSTANBUL (AA) - Boyner, yeni yıl öncesi indirim ve hediye çekinin sunulduğu Kozmetik Kampanyası başlattı.Şirketin açıklamasına göre, dünya çapında marka iş birlikleri ile kozmetik dünyasının tüm yeniliklerini uzman danışmanlar rehberliğinde mağazalara getiren Boyner, yeni yıla özel kampanyasıyla kozmetik tutkunlarına hitap ediyor.Kampanya kapsamında 13-31 Aralık'ta Boyner kozmetik reyonundan 300 TL'lik alışveriş yapanlar 100 TL indirim ve 100 TL'lik hediye çeki hakkı kazanacak. Müşteriler, kozmetik ve saat dışı kategorilerde kullanabileceği 100 TL indirim çeki ile Boyner'den ailesine veya sevdiklerine yeni yıl hediyesi alabilecek.
İSTANBUL (AA) - Boyner, yeni yıl öncesi indirim ve hediye çekinin sunulduğu Kozmetik Kampanyası başlattı.Şirketin açıklamasına göre, dünya çapında...

İSTANBUL (AA) - Boyner, yeni yıl öncesi indirim ve hediye çekinin sunulduğu Kozmetik Kampanyası başlattı.

Şirketin açıklamasına göre, dünya çapında marka iş birlikleri ile kozmetik dünyasının tüm yeniliklerini uzman danışmanlar rehberliğinde mağazalara getiren Boyner, yeni yıla özel kampanyasıyla kozmetik tutkunlarına hitap ediyor.

Kampanya kapsamında 13-31 Aralık'ta Boyner kozmetik reyonundan 300 TL'lik alışveriş yapanlar 100 TL indirim ve 100 TL'lik hediye çeki hakkı kazanacak. Müşteriler, kozmetik ve saat dışı kategorilerde kullanabileceği 100 TL indirim çeki ile Boyner'den ailesine veya sevdiklerine yeni yıl hediyesi alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.