pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Boğazlıyan'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

16.01.2017 - 14:08, Güncelleme: 16.01.2017 - 14:08
 

Boğazlıyan'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kayseri yolu Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi yakınında meydana gelen kazada,...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kayseri yolu Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi yakınında meydana gelen kazada, Kemal Üstüntaş (51) yönetimindeki 66 AU 969 plakalı kamyonet ile aynı yönde seyir halinde olan Gazi Yaman'ın (50) kullandığı 66 EF 359 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile 66 EF 359 plakalı kamyonet yolun karşı şeridine geçip devrildi. Kazada, sürücü Üstüntaş araçta sıkıştı. Boğazlıyan Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaralı şoför sıkıştığı yerden kurtarıldı, aynı araçta bulunan Duran Üstüntaş da yaralandı.Yaralılar ambulansla Boğazlıyan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kayseri yolu Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi yakınında meydana gelen kazada,...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kayseri yolu Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi yakınında meydana gelen kazada, Kemal Üstüntaş (51) yönetimindeki 66 AU 969 plakalı kamyonet ile aynı yönde seyir halinde olan Gazi Yaman'ın (50) kullandığı 66 EF 359 plakalı kamyonet çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile 66 EF 359 plakalı kamyonet yolun karşı şeridine geçip devrildi.

Kazada, sürücü Üstüntaş araçta sıkıştı. Boğazlıyan Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaralı şoför sıkıştığı yerden kurtarıldı, aynı araçta bulunan Duran Üstüntaş da yaralandı.

Yaralılar ambulansla Boğazlıyan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.