pendik escort bayan
ak

Bitlis'te Operasyondaki Askerlerin Üzerine Çığ Düşmesi

21.01.2018 - 19:18, Güncelleme: 21.01.2018 - 19:18
 

Bitlis'te Operasyondaki Askerlerin Üzerine Çığ Düşmesi

Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın Çankırı'daki ailesine acı haber verildi

ÇANKIRI (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın (25) Çankırı'daki baba ocağına acı haber ulaştı.Bekar ve 2 kardeşi olan Kapdan'ın şehadet haberi, Abdulhalik Renda Mahallesi'nde oturan baba Abdurrahman ve anne Satı Kapdan'a İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince verildi.Bu sırada fenalık geçiren bazı aile fertlerine 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi. Şehadet haberinin ardından Kapdan'ın baba evine Türk bayrağı asıldı. Acı haberi duyan şehidin akrabaları ve yakınları eve akın etti.Şehidin komşuları ve akrabaları evin önünde kurulan çadırda aileye taziyede bulundu.
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın Çankırı'daki ailesine acı haber verildi

ÇANKIRI (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın (25) Çankırı'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Bekar ve 2 kardeşi olan Kapdan'ın şehadet haberi, Abdulhalik Renda Mahallesi'nde oturan baba Abdurrahman ve anne Satı Kapdan'a İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince verildi.

Bu sırada fenalık geçiren bazı aile fertlerine 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi.

Şehadet haberinin ardından Kapdan'ın baba evine Türk bayrağı asıldı. Acı haberi duyan şehidin akrabaları ve yakınları eve akın etti.

Şehidin komşuları ve akrabaları evin önünde kurulan çadırda aileye taziyede bulundu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.