pendik escort bayan
ak

Bitlis'te Operasyondaki Askerlerin Üzerine Çığ Düşmesi

21.01.2018 - 17:18, Güncelleme: 21.01.2018 - 17:18
 

Bitlis'te Operasyondaki Askerlerin Üzerine Çığ Düşmesi

Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin babaevinde hüzün var

KONYA (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin memleketi Konya'nın Ereğli ilçesindeki babaevinde yas var.Şehit Taştepe'nin (22) Ereğli ilçesi Çayhan Mahallesi'nde yaşayan ailesine haber, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve diğer askeri yetkililer tarafından verildi.Yetkilileri yolda karşılayan şehidin babası Çakır Taştepe, büyük üzüntü yaşadı. Acı haberi alınca fenalaşan bazı aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti. Anne Gülten Taştepe'yi ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehit askerin babaevine Türk bayrağı asıldı.Taştepe ailesinin 3 çocuğundan en büyüğü olan şehidin, bekar olduğu öğrenildi.
Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin babaevinde hüzün var

KONYA (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin memleketi Konya'nın Ereğli ilçesindeki babaevinde yas var.

Şehit Taştepe'nin (22) Ereğli ilçesi Çayhan Mahallesi'nde yaşayan ailesine haber, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve diğer askeri yetkililer tarafından verildi.

Yetkilileri yolda karşılayan şehidin babası Çakır Taştepe, büyük üzüntü yaşadı. Acı haberi alınca fenalaşan bazı aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti. Anne Gülten Taştepe'yi ise yakınları teselli etmeye çalıştı.

Şehit askerin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Taştepe ailesinin 3 çocuğundan en büyüğü olan şehidin, bekar olduğu öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.