pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'den Kısa Kısa

26.04.2018 - 11:33, Güncelleme: 26.04.2018 - 11:33
 

Beyşehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Hititler döneminden kalma Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu'nun bulunduğu alanda yürütülen kamulaştırma çalışmalarının...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Hititler döneminden kalma Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu'nun bulunduğu alanda yürütülen kamulaştırma çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.Konya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yündem, gazetecilere, Konya çevresinde Hitit eserleri arasında en fazla ziyaret edilen yerin Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu olduğunu söyledi.Sadıkhacı Mahallesi sınırlarındaki alanın korunması, düzenlenmesi ve tanıtılması amacıyla yaklaşık 10 yıldır çalışma yürüttüklerini ifade eden Yündem, alanın turistler tarafından daha rahat ziyareti için farklı etkinlikler yapacaklarını kaydetti.- Çiçeklendirme çalışmalarıBeyşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki muhtelif noktalarda toprakla buluşturulan laleler, kente estetik kattı.Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilkbahar mevsiminin gelmesi ile kent merkezindeki refüj, park ve yeşil alanlarda toprakla buluşturduğu laleler, şehri rengarenk görüntüye bürüdü.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yazılı açıklamasında, baharla birlikte kent merkezindeki değişik alanlara çok sayıda lale fidesi dikildiğini belirterek, vatandaşların beğenisini kazanan lalelerin, fotoğraf tutkunlarına da görsel malzeme sunduğunu kaydetti.- Spor salonu çalışmaları Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, şehir merkezi ve ilçeye bağlı dış mahallelerde yapımına başlanan çok amaçlı 8 spor sahası çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Özaltun, yazılı açıklamasında, ilçeye son 4 yılda 27 çok amaçlı spor sahası kazandırdıklarını aktardı.Özellikle dış mahallelerde çocuklar ve gençlerin taleplerine ayrı önem verdiklerinin ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da destek ve katkılarıyla 2016 yılında 15, 2017'de Beyşehir'in merkez ve dış mahallelerine futbol, voleybol ve basketbol oynanabilecek 12 saha inşa ettik. Bu yıl da 8 çok amaçlı spor sahasını daha ilçenin merkez ve dış mahallelerine yaparak gençlerin hizmetine sunacağız."
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Hititler döneminden kalma Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu'nun bulunduğu alanda yürütülen kamulaştırma çalışmalarının...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Hititler döneminden kalma Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu'nun bulunduğu alanda yürütülen kamulaştırma çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yündem, gazetecilere, Konya çevresinde Hitit eserleri arasında en fazla ziyaret edilen yerin Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu olduğunu söyledi.

Sadıkhacı Mahallesi sınırlarındaki alanın korunması, düzenlenmesi ve tanıtılması amacıyla yaklaşık 10 yıldır çalışma yürüttüklerini ifade eden Yündem, alanın turistler tarafından daha rahat ziyareti için farklı etkinlikler yapacaklarını kaydetti.

- Çiçeklendirme çalışmaları

Beyşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki muhtelif noktalarda toprakla buluşturulan laleler, kente estetik kattı.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilkbahar mevsiminin gelmesi ile kent merkezindeki refüj, park ve yeşil alanlarda toprakla buluşturduğu laleler, şehri rengarenk görüntüye bürüdü.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yazılı açıklamasında, baharla birlikte kent merkezindeki değişik alanlara çok sayıda lale fidesi dikildiğini belirterek, vatandaşların beğenisini kazanan lalelerin, fotoğraf tutkunlarına da görsel malzeme sunduğunu kaydetti.

- Spor salonu çalışmaları

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, şehir merkezi ve ilçeye bağlı dış mahallelerde yapımına başlanan çok amaçlı 8 spor sahası çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Özaltun, yazılı açıklamasında, ilçeye son 4 yılda 27 çok amaçlı spor sahası kazandırdıklarını aktardı.

Özellikle dış mahallelerde çocuklar ve gençlerin taleplerine ayrı önem verdiklerinin ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da destek ve katkılarıyla 2016 yılında 15, 2017'de Beyşehir'in merkez ve dış mahallelerine futbol, voleybol ve basketbol oynanabilecek 12 saha inşa ettik. Bu yıl da 8 çok amaçlı spor sahasını daha ilçenin merkez ve dış mahallelerine yaparak gençlerin hizmetine sunacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.