pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'den Kısa Kısa

24.05.2017 - 09:38, Güncelleme: 24.05.2017 - 09:38
 

Beyşehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç okulda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Fetullah Bayır Fen Lisesi ile TOKİ ve Gazi ortaokullarında açılan 4006...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç okulda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Fetullah Bayır Fen Lisesi ile TOKİ ve Gazi ortaokullarında açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarında, öğrenciler, bilimsel çalışmalarını ve projelerini sergiledi.Fuar açılışları, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, daire amirleri ve okul müdürlerinin katılımıyla yapıldı. - İŞKUR'dan bilgilendirme çalışması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan İŞKUR Kampanya Otobüsü, stant açarak vatandaşları bilgilendirdi. Anıt Meydanı'nda vatandaşlarla buluşan otobüste görevli iş ve meslek danışmanları, standı ziyaret edenlerle yüz yüze görüşerek İŞKUR'un hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi. İŞKUR tanıtım kampanyasının, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanı ile yürütülen Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu kapsamında gerçekleştirildiği, istihdamdan etkilenen tüm tarafları bilgilendirmeyi ve bu yolla daha fazla kişinin iş gücü piyasasına girmesine katkıda bulunmayı amaçladığı kaydedildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç okulda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Fetullah Bayır Fen Lisesi ile TOKİ ve Gazi ortaokullarında açılan 4006...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç okulda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Fetullah Bayır Fen Lisesi ile TOKİ ve Gazi ortaokullarında açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarında, öğrenciler, bilimsel çalışmalarını ve projelerini sergiledi.

Fuar açılışları, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, daire amirleri ve okul müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

- İŞKUR'dan bilgilendirme çalışması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan İŞKUR Kampanya Otobüsü, stant açarak vatandaşları bilgilendirdi.

Anıt Meydanı'nda vatandaşlarla buluşan otobüste görevli iş ve meslek danışmanları, standı ziyaret edenlerle yüz yüze görüşerek İŞKUR'un hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi.

İŞKUR tanıtım kampanyasının, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanı ile yürütülen Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu kapsamında gerçekleştirildiği, istihdamdan etkilenen tüm tarafları bilgilendirmeyi ve bu yolla daha fazla kişinin iş gücü piyasasına girmesine katkıda bulunmayı amaçladığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.