pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu

18.01.2018 - 13:53, Güncelleme: 18.01.2018 - 13:53
 

Beyşehir'de Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kısa süreli etkili olan fırtına 4 evin çatısını uçurdu.Beyşehir'in Sadıkhacı Mahallesi Muhtarı Ömer Topbaş, gazetecilere...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kısa süreli etkili olan fırtına 4 evin çatısını uçurdu.Beyşehir'in Sadıkhacı Mahallesi Muhtarı Ömer Topbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerleşim merkezinde yağan yağmurla birlikte aniden etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle, Beyşehir Caddesi üzerinde bulunan birbirine yakın mesafedeki 4 evin, çinko kaplama çatılarının uçmasına neden olduğunu söyledi.Rüzgar nedeniyle mahallede bulunan bazı elektrik direklerinin de devrilerek yıkılması sonucu, enerji nakil hatlarının koptuğunu belirten Topbaş, bölgenin elektriksiz kaldığını söyledi. Topbaş, çatıların uçtuğu ve direklerin devrildiği güzergahlarda can kaybı ve yaralananın olmadığını belirterek, MEDAŞ ekiplerinin de onarım çalışmaları için mahalleye geldiğini kaydetti.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kısa süreli etkili olan fırtına 4 evin çatısını uçurdu.Beyşehir'in Sadıkhacı Mahallesi Muhtarı Ömer Topbaş, gazetecilere...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kısa süreli etkili olan fırtına 4 evin çatısını uçurdu.

Beyşehir'in Sadıkhacı Mahallesi Muhtarı Ömer Topbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerleşim merkezinde yağan yağmurla birlikte aniden etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle, Beyşehir Caddesi üzerinde bulunan birbirine yakın mesafedeki 4 evin, çinko kaplama çatılarının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Rüzgar nedeniyle mahallede bulunan bazı elektrik direklerinin de devrilerek yıkılması sonucu, enerji nakil hatlarının koptuğunu belirten Topbaş, bölgenin elektriksiz kaldığını söyledi.

Topbaş, çatıların uçtuğu ve direklerin devrildiği güzergahlarda can kaybı ve yaralananın olmadığını belirterek, MEDAŞ ekiplerinin de onarım çalışmaları için mahalleye geldiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.