pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Jandarmadan Silah Operasyonu

18.04.2019 - 11:48, Güncelleme: 18.04.2019 - 11:48
 

Beyşehir'de Jandarmadan Silah Operasyonu

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bazı ev ve işyerlerinde jandarmanın yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.Alınan...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bazı ev ve işyerlerinde jandarmanın yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Konya İl ve Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, usulsüz olarak silah üretimi ve satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Jandarma ekipleri, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi'nde M.Ö M.G'nin ve işyerlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.Operasyonda, 140 adet standart dışı yivsiz av tüfeği, 34 faturasız kuru sıkı tabanca, 16 av tüfeği kabzası ile 37 av tüfeği şarjörü ele geçirildi. Operasyonda ele geçirilen silahlara el konulurken, başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bazı ev ve işyerlerinde jandarmanın yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.Alınan...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bazı ev ve işyerlerinde jandarmanın yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Konya İl ve Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, usulsüz olarak silah üretimi ve satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Jandarma ekipleri, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi'nde M.Ö M.G'nin ve işyerlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Operasyonda, 140 adet standart dışı yivsiz av tüfeği, 34 faturasız kuru sıkı tabanca, 16 av tüfeği kabzası ile 37 av tüfeği şarjörü ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilen silahlara el konulurken, başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.