pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de "Çocuk İhmali Ve İstismarı" Semineri

29.11.2016 - 14:53, Güncelleme: 29.11.2016 - 14:53
 

Beyşehir'de "Çocuk İhmali Ve İstismarı" Semineri

KONYA (AA) - Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde velilere ve öğretmenlere yönelik "çocuk ihmali ve istismarı" konusunda seminer düzenlendi.Aile...

KONYA (AA) - Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde velilere ve öğretmenlere yönelik "çocuk ihmali ve istismarı" konusunda seminer düzenlendi.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Meram Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce görevlendirilen psikolog Merve Atçeken Gördağ tarafından okulun toplantı salonunda düzenlenen seminere, veliler yoğun ilgi gösterdi. Gördağ, fiziksel istismar, duygusal istismar ve cinsel istismar konularında katılımcıları bilgilendirildi.Seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde velilere ve öğretmenlere yönelik "çocuk ihmali ve istismarı" konusunda seminer düzenlendi.Aile...

KONYA (AA) - Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde velilere ve öğretmenlere yönelik "çocuk ihmali ve istismarı" konusunda seminer düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Meram Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce görevlendirilen psikolog Merve Atçeken Gördağ tarafından okulun toplantı salonunda düzenlenen seminere, veliler yoğun ilgi gösterdi.

Gördağ, fiziksel istismar, duygusal istismar ve cinsel istismar konularında katılımcıları bilgilendirildi.

Seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.