pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Mülteci Entegrasyon Semineri

27.05.2017 - 16:53, Güncelleme: 27.05.2017 - 16:53
 

Beypazarı'nda Mülteci Entegrasyon Semineri

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince düzenlenen Suriyelilere yönelik mülteci entegrasyon semineri tamamlandı. Belediye tarafından düzenlenen ve 45 gün...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince düzenlenen Suriyelilere yönelik mülteci entegrasyon semineri tamamlandı. Belediye tarafından düzenlenen ve 45 gün süren seminere 25 Suriyeli katıldı. Seminer sonunda Suriyeli mülteciler sertifikalarını aldı.Belediye Sosyal İşler Müdürü İsmail Kayabaşı, yaptığı açıklamada, "Mültecileri topluma kazandırma ve onların uyum sağlamaları adına seçilen 25 kişi, belediye ve diğer kurumlarla her zaman irtibata geçebilecekler ve sorunlarını anlatabilecekler. Bu şekilde sorunlarının çözümü daha kısa sürede olacak." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince düzenlenen Suriyelilere yönelik mülteci entegrasyon semineri tamamlandı. Belediye tarafından düzenlenen ve 45 gün...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince düzenlenen Suriyelilere yönelik mülteci entegrasyon semineri tamamlandı.

Belediye tarafından düzenlenen ve 45 gün süren seminere 25 Suriyeli katıldı. Seminer sonunda Suriyeli mülteciler sertifikalarını aldı.

Belediye Sosyal İşler Müdürü İsmail Kayabaşı, yaptığı açıklamada, "Mültecileri topluma kazandırma ve onların uyum sağlamaları adına seçilen 25 kişi, belediye ve diğer kurumlarla her zaman irtibata geçebilecekler ve sorunlarını anlatabilecekler. Bu şekilde sorunlarının çözümü daha kısa sürede olacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.