pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Kamu Denetçiliği Kurumu Bilgilendirme Toplantısı

16.11.2017 - 16:48, Güncelleme: 16.11.2017 - 16:48
 

Beypazarı'nda Kamu Denetçiliği Kurumu Bilgilendirme Toplantısı

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinde Kamu Denetçiliği Kurumu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, yaptığı konuşmada,...

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinde Kamu Denetçiliği Kurumu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, yaptığı konuşmada, kamu yönetiminde iyi yönetim ilkelerini yerleştirmeyi, idarecilerin uygulamalarında adalet ve hakkaniyet yolunu göstermeyi amaçladıklarını söyledi.Kurumun, tarafsız, bağımsız uzman ve güvenilir olduğunu anlatan Malkoç, "Kamu Denetçiliği Kurumu işlerini gayet güzel yapan, sizlerin sorunlarıyla ve dertlerinizle ilgilenen bir kurum. Bu açıdan Beypazarı’na gelerek kurumumuzu, anlatalım istedik. Vatandaşla, kurumlar arasında köprü vazifesi görevi yapıyoruz ve sorunları çözmeye çalışıyoruz." ifadesini kullandı.Toplantıya protokol üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinde Kamu Denetçiliği Kurumu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, yaptığı konuşmada,...

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinde Kamu Denetçiliği Kurumu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, yaptığı konuşmada, kamu yönetiminde iyi yönetim ilkelerini yerleştirmeyi, idarecilerin uygulamalarında adalet ve hakkaniyet yolunu göstermeyi amaçladıklarını söyledi.

Kurumun, tarafsız, bağımsız uzman ve güvenilir olduğunu anlatan Malkoç, "Kamu Denetçiliği Kurumu işlerini gayet güzel yapan, sizlerin sorunlarıyla ve dertlerinizle ilgilenen bir kurum. Bu açıdan Beypazarı’na gelerek kurumumuzu, anlatalım istedik. Vatandaşla, kurumlar arasında köprü vazifesi görevi yapıyoruz ve sorunları çözmeye çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Toplantıya protokol üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.