pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda İftar Programları

03.06.2018 - 10:43, Güncelleme: 03.06.2018 - 10:43
 

Beypazarı'nda İftar Programları

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde iftar programları düzenlendi.Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından üyelere iftar verildi....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde iftar programları düzenlendi.Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından üyelere iftar verildi. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Ercan, geleneksel hale getirdikleri iftar programlarıyla üyeler ve ilçe yöneticileri arasında kaynaşmayı sağladıklarını söyledi.Programa, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.- Engelliler ve ailelerine iftarBeypazarı Belediyesi tarafından engelliler ve aileleri için iftar programı düzenlendi. Başağaç Mahallesi'ndeki bir tesiste düzenlenen iftar programına, çok sayıda engelli ve yakını katıldı.- Gazipaşa Mahallesinde sokak iftarıGazipaşa Mahallesi sakinleri sokak iftarında bir araya geldi.Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Mesut Demir, mahalle sakinleriyle oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde iftar programları düzenlendi.Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından üyelere iftar verildi....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde iftar programları düzenlendi.

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından üyelere iftar verildi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Ercan, geleneksel hale getirdikleri iftar programlarıyla üyeler ve ilçe yöneticileri arasında kaynaşmayı sağladıklarını söyledi.

Programa, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

- Engelliler ve ailelerine iftar

Beypazarı Belediyesi tarafından engelliler ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

Başağaç Mahallesi'ndeki bir tesiste düzenlenen iftar programına, çok sayıda engelli ve yakını katıldı.

- Gazipaşa Mahallesinde sokak iftarı

Gazipaşa Mahallesi sakinleri sokak iftarında bir araya geldi.

Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Mesut Demir, mahalle sakinleriyle oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.