pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Huzur Operasyonu

29.05.2017 - 16:03, Güncelleme: 29.05.2017 - 16:03
 

Beypazarı'nda Huzur Operasyonu

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur operasyonu kapsamında yol kontrol ve denetim uygulaması yaptı.Aranan kişi ve araçların...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur operasyonu kapsamında yol kontrol ve denetim uygulaması yaptı.Aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla ilçenin 5 ayrı bölgesinde arama noktası oluşturuldu.Çok sayıda jandarma ekibinin katıldığı operasyonda, alkollü araç kullandığı tespit edilen bazı kişilerin ehliyetine el konuldu ve evrakları eksik olan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur operasyonu kapsamında yol kontrol ve denetim uygulaması yaptı.Aranan kişi ve araçların...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur operasyonu kapsamında yol kontrol ve denetim uygulaması yaptı.

Aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla ilçenin 5 ayrı bölgesinde arama noktası oluşturuldu.

Çok sayıda jandarma ekibinin katıldığı operasyonda, alkollü araç kullandığı tespit edilen bazı kişilerin ehliyetine el konuldu ve evrakları eksik olan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.