pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneğinden Ak Parti'ye Ziyaret

24.09.2016 - 18:08, Güncelleme: 24.09.2016 - 18:08
 

Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneğinden Ak Parti'ye Ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız'ı ziyaret...

ANKARA (AA) - Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız'ı ziyaret etti. Hız, ziyarette, Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Arcaklıoğlu ile beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti İlçe Başkanlığı görevinin kendisine verildiğini ancak henüz yönetim kurulunun oluşmadığını ifade eden Hız, yönetim kurlunun oluşmasının ardından hemen görev dağılımı yapacaklarını ve vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi. Arcaklıoğlu da muhtarların sorunları hakkında bilgi verdi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız'ı ziyaret...

ANKARA (AA) - Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız'ı ziyaret etti.

Hız, ziyarette, Beypazarı Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Arcaklıoğlu ile beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanlığı görevinin kendisine verildiğini ancak henüz yönetim kurulunun oluşmadığını ifade eden Hız, yönetim kurlunun oluşmasının ardından hemen görev dağılımı yapacaklarını ve vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.

Arcaklıoğlu da muhtarların sorunları hakkında bilgi verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.