pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Hem Müdürü Kaplan'dan Kaymakam Seyitoğlu'na Ziyaret

26.10.2016 - 13:13, Güncelleme: 26.10.2016 - 13:13
 

Beypazarı Hem Müdürü Kaplan'dan Kaymakam Seyitoğlu'na Ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Hüseyin Kaplan, Kaymakam Suat Seyitoğlu'nu makamında ziyaret etti.Kaplan, ziyarette çalışmaları...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Hüseyin Kaplan, Kaymakam Suat Seyitoğlu'nu makamında ziyaret etti.Kaplan, ziyarette çalışmaları hakkında Seyitoğlu'na bilgi vererek, açmış oldukları çeşitli kursların sürdüğünü ve yeni yeni kurslar açmayı planladıklarını söyledi. Renkleri bozulmayan kök boyalı kilim dokuması çalışmasının sürdüğünü ifade eden Seyitoğlu, şunları kaydetti: "Kilimlerimiz doğadan toplanan ağaçların kökleri, kabukları ile çeşitli otların köklerinden çıkarılan boyalarla boyanıyor. Atölyelerimizde boyanan yün ipler, daha sonra dokunarak kilim haline geliyor. Kursiyerlerimiz kilimleri hassasiyetle dokuyor." Kaplan, yeni eğitim öğretim dönemi içinde 300 değişik kursta 5 bin kişiye eğitim vermeyi planladıklarını dile getirdi.Kaymakam Seyitoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kurslar sayesinde bir çok kişinin meslek sahibi olduğunu söyledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Hüseyin Kaplan, Kaymakam Suat Seyitoğlu'nu makamında ziyaret etti.Kaplan, ziyarette çalışmaları...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Hüseyin Kaplan, Kaymakam Suat Seyitoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kaplan, ziyarette çalışmaları hakkında Seyitoğlu'na bilgi vererek, açmış oldukları çeşitli kursların sürdüğünü ve yeni yeni kurslar açmayı planladıklarını söyledi.

Renkleri bozulmayan kök boyalı kilim dokuması çalışmasının sürdüğünü ifade eden Seyitoğlu, şunları kaydetti:

"Kilimlerimiz doğadan toplanan ağaçların kökleri, kabukları ile çeşitli otların köklerinden çıkarılan boyalarla boyanıyor. Atölyelerimizde boyanan yün ipler, daha sonra dokunarak kilim haline geliyor. Kursiyerlerimiz kilimleri hassasiyetle dokuyor."

Kaplan, yeni eğitim öğretim dönemi içinde 300 değişik kursta 5 bin kişiye eğitim vermeyi planladıklarını dile getirdi.

Kaymakam Seyitoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kurslar sayesinde bir çok kişinin meslek sahibi olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.