pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Kursları

06.02.2019 - 18:23, Güncelleme: 06.02.2019 - 18:23
 

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Kursları

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2018-2019 döneminin 4 ayında yaklaşık 200 dolayında kurs açtığı bildirildi. Halk...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2018-2019 döneminin 4 ayında yaklaşık 200 dolayında kurs açtığı bildirildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan, müdürlük olarak dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi.Türkiye genelinde ve Ankara'da, yaygın eğitim kurumlarında nüfusa bağlı olarak verilen eğitim oranının yüzde 8, belgelendirme oranının yüzde 4 olduğunu ifade eden Kaplan, "Bu oranlar Beypazarı ilçesinde ise yıllara bağlı olarak sürekli yükselmiş ve geçen sene HEM kurslarından eğitim alan kişi sayısı 10 bin gibi sayılara ve yüzde 20 gibi bir orana ulaşılmıştır. Bu kurslara katılarak belge alan kursiyerlerin oranı ise yüzde 9'lara ulaşarak ilçemizi diğer ilçelerin üstünde, ilk sıralara taşımıştır." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2018-2019 döneminin 4 ayında yaklaşık 200 dolayında kurs açtığı bildirildi. Halk...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2018-2019 döneminin 4 ayında yaklaşık 200 dolayında kurs açtığı bildirildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan, müdürlük olarak dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi.

Türkiye genelinde ve Ankara'da, yaygın eğitim kurumlarında nüfusa bağlı olarak verilen eğitim oranının yüzde 8, belgelendirme oranının yüzde 4 olduğunu ifade eden Kaplan, "Bu oranlar Beypazarı ilçesinde ise yıllara bağlı olarak sürekli yükselmiş ve geçen sene HEM kurslarından eğitim alan kişi sayısı 10 bin gibi sayılara ve yüzde 20 gibi bir orana ulaşılmıştır. Bu kurslara katılarak belge alan kursiyerlerin oranı ise yüzde 9'lara ulaşarak ilçemizi diğer ilçelerin üstünde, ilk sıralara taşımıştır." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.