pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı, Emiit Fuarı'nda Yer Alacak

24.01.2017 - 14:23, Güncelleme: 24.01.2017 - 14:23
 

Beypazarı, Emiit Fuarı'nda Yer Alacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Turizm ve Tanıtma Komisyonu Başkanı Adem Ertürk, 26-29 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenecek "Doğu Akdeniz Uluslararası...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Turizm ve Tanıtma Komisyonu Başkanı Adem Ertürk, 26-29 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenecek "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na (EMİTT) katılacaklarını bildirdi.Ertürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk defa yer alacakları fuarın, Beypazarı açısından önemli olduğunu söyledi.EMİTT Fuarı'nı çok önemsediklerini belirten Ertürk, "Fuara konaklarımız, el sanatları, gümüş işlemeciliği, dokumacılık ve kaybolmaya yüz tutmuş meslek dalları ve tarım alanındaki çalışmalarımızla katılarak, Beypazarı'nın turizmdeki yerini anlatmaya çalışacağız." dedi.Ertürk, ayrıca fuarda yer almaları için girişimlerinden dolayı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Turizm ve Tanıtma Komisyonu Başkanı Adem Ertürk, 26-29 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenecek "Doğu Akdeniz Uluslararası...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Turizm ve Tanıtma Komisyonu Başkanı Adem Ertürk, 26-29 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenecek "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na (EMİTT) katılacaklarını bildirdi.

Ertürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk defa yer alacakları fuarın, Beypazarı açısından önemli olduğunu söyledi.

EMİTT Fuarı'nı çok önemsediklerini belirten Ertürk, "Fuara konaklarımız, el sanatları, gümüş işlemeciliği, dokumacılık ve kaybolmaya yüz tutmuş meslek dalları ve tarım alanındaki çalışmalarımızla katılarak, Beypazarı'nın turizmdeki yerini anlatmaya çalışacağız." dedi.

Ertürk, ayrıca fuarda yer almaları için girişimlerinden dolayı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.