pendik escort bayan
ak

Beşiktaş, Ankara'dan 1 Puanla Dönüyor

28.10.2016 - 22:43, Güncelleme: 28.10.2016 - 22:43
 

Beşiktaş, Ankara'dan 1 Puanla Dönüyor

- Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı- Beşiktaş'ın golünü Talisca atarken, Gençlerbirliği'nin golünü Serdar Gürler kaydetti- Karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Tosic, Trabzon

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 3 hafta aradan sonra puan kaybı yaşadı.Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında kötü bir performans ortaya koyan ve Serdar Gürler'in 27. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 geride giren siyah-beyazlı takım, ikinci yarıya iyi başladı ve Anderson Talisca'nın 51. dakikada kaydettiği golle skoru 1-1 yaptı. Daha sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Beşiktaş, kalan sürede rakibi üstünde baskı kurmasına rağmen galibiyet golünü bulamadı ve beraberliğe razı oldu.Siyah-beyazlı takım, bu sonuçla puanını 21'e çıkartarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Gençlerbirliği ise puanını 11 yaptı.- 3 maç sonra puan kaybettiBeşiktaş, Süper Lig'de 3 maç aradan sonra puan kaybetti.Siyah-beyazlı ekip, bundan önceki 3 lig maçında Çaykur Rizespor ve Kayserispor'u 1-0, Antalyaspor'u da 3-0 mağlup etmişti.Beşiktaş, aynı zamanda ligde 3 maç aradan sonra kalesinde gol gördü.- Talisca gol sayısını 4'e çıkardıGençlerbirliği karşısında Beşiktaş'ın beraberlik golünü atan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı.Geçen hafta Antalyaspor'u 3-0 yendikleri maçta 2 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Brezilyalı oyuncu, Gençlerbirliği filelerini de havalandırarak üst üste iki maçta da gol atmayı başardı.Talisca, ligdeki diğer golünü 4. haftada Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ettikleri maçta atmıştı.- Tosic, Trabzonspor maçına yokBeşiktaş'ın savunma oyuncusu Dusko Tosic, Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.Ligde Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarından sonra Gençlerbirliği karşılaşmasında da sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sırp oyuncu, takımının gelecek hafta Trabzonspor ile oynayacağı müsabakada görev alamayacak.- Sakatlanan Necip maça devam edemediBeşiktaşlı futbolcu Necip Uysal, geçirdiği sakatlık nedeniyle maça devam edemedi.Necip Uysal, arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle maçın 16. dakikasında yerini Luiz Rhodolfo'ya bıraktı.
- Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı- Beşiktaş'ın golünü Talisca atarken, Gençlerbirliği'nin golünü Serdar Gürler kaydetti- Karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Tosic, Trabzon


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 3 hafta aradan sonra puan kaybı yaşadı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında kötü bir performans ortaya koyan ve Serdar Gürler'in 27. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 geride giren siyah-beyazlı takım, ikinci yarıya iyi başladı ve Anderson Talisca'nın 51. dakikada kaydettiği golle skoru 1-1 yaptı. Daha sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Beşiktaş, kalan sürede rakibi üstünde baskı kurmasına rağmen galibiyet golünü bulamadı ve beraberliğe razı oldu.

Siyah-beyazlı takım, bu sonuçla puanını 21'e çıkartarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Gençlerbirliği ise puanını 11 yaptı.


- 3 maç sonra puan kaybetti


Beşiktaş, Süper Lig'de 3 maç aradan sonra puan kaybetti.

Siyah-beyazlı ekip, bundan önceki 3 lig maçında Çaykur Rizespor ve Kayserispor'u 1-0, Antalyaspor'u da 3-0 mağlup etmişti.

Beşiktaş, aynı zamanda ligde 3 maç aradan sonra kalesinde gol gördü.


- Talisca gol sayısını 4'e çıkardı


Gençlerbirliği karşısında Beşiktaş'ın beraberlik golünü atan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı.

Geçen hafta Antalyaspor'u 3-0 yendikleri maçta 2 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Brezilyalı oyuncu, Gençlerbirliği filelerini de havalandırarak üst üste iki maçta da gol atmayı başardı.

Talisca, ligdeki diğer golünü 4. haftada Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ettikleri maçta atmıştı.


- Tosic, Trabzonspor maçına yok


Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Dusko Tosic, Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Ligde Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarından sonra Gençlerbirliği karşılaşmasında da sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sırp oyuncu, takımının gelecek hafta Trabzonspor ile oynayacağı müsabakada görev alamayacak.


- Sakatlanan Necip maça devam edemedi


Beşiktaşlı futbolcu Necip Uysal, geçirdiği sakatlık nedeniyle maça devam edemedi.

Necip Uysal, arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle maçın 16. dakikasında yerini Luiz Rhodolfo'ya bıraktı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.