pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bellona Agü'de Galibiyet Sevinci

27.10.2016 - 13:38, Güncelleme: 27.10.2016 - 13:38
 

Bellona Agü'de Galibiyet Sevinci

Sportif direktör Bozbey:- "Grup maçlarına, Pinkk Pecsi 424 galibiyetiyle başladığımız için mutluyuz"

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Bellona AGÜ'nün sportif direktörü Ahmet Bozbey, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda Macaristan ekibi Pinkk Pecsi 424'ü yenerek, gruba galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grubun ilk maçında konuk ettikleri Pinkk Pecsi 424'ü 65-47 mağlup ettiklerini hatırlattı.Haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Bozbey, şöyle devam etti:"Eksiklerimize rağmen iyi mücadele ortaya koyduk. Karşılaşmanın başından itibaren oyunun hakimiyeti bizdeydi. Son periyotta daha da etkili olarak farklı bir galibiyete imza attık. Grup maçlarına, Pinkk Pecsi 424 galibiyetiyle başladığımız için mutluyuz. Galibiyette emeği geçen teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Hedefimiz gruptan çıkmak. Bu doğrultuda aldığımız galibiyet çok iyi oldu. İnşallah, ilerleyen haftalarda daha iyi olarak taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz."Macaristan ekibi karşısında kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Bozbey, galibiyetin ligin ikinci haftasında 29 Ekim Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde moral olduğunu sözlerine ekledi.
Sportif direktör Bozbey:- "Grup maçlarına, Pinkk Pecsi 424 galibiyetiyle başladığımız için mutluyuz"

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Bellona AGÜ'nün sportif direktörü Ahmet Bozbey, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda Macaristan ekibi Pinkk Pecsi 424'ü yenerek, gruba galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grubun ilk maçında konuk ettikleri Pinkk Pecsi 424'ü 65-47 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Bozbey, şöyle devam etti:

"Eksiklerimize rağmen iyi mücadele ortaya koyduk. Karşılaşmanın başından itibaren oyunun hakimiyeti bizdeydi. Son periyotta daha da etkili olarak farklı bir galibiyete imza attık. Grup maçlarına, Pinkk Pecsi 424 galibiyetiyle başladığımız için mutluyuz. Galibiyette emeği geçen teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Hedefimiz gruptan çıkmak. Bu doğrultuda aldığımız galibiyet çok iyi oldu. İnşallah, ilerleyen haftalarda daha iyi olarak taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz."

Macaristan ekibi karşısında kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Bozbey, galibiyetin ligin ikinci haftasında 29 Ekim Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde moral olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.