pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Belediyeler İle Osb'ler Arasındaki Hafriyat Problemi Çözüldü"

Spor 11.02.2019 - 13:53, Güncelleme: 11.02.2019 - 13:53
 

"Belediyeler İle Osb'ler Arasındaki Hafriyat Problemi Çözüldü"

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay:- "Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, değişikliklerle yeniden yürürlüğe konuldu"- "Belediyeler ile organize sanayi bölgeleri arasında yaşanan hafriyat problemi çözüme kavuşturulmuştur. Değişiklikler ih

ANKARA (AA) - Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'nde yapılan değişikliklerle belediyeler ile OSB'ler arasındaki hafriyat probleminin çözüme kavuşturulduğunu bildirdi. Tuncay, yazılı açıklamasında, OSB Uygulama Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikleri değerlendirdi. Yönetmeliğin ilgili maddesi çerçevesinde OSB alanında oluşan hafriyat toprağının üretildikleri yerde ayrı toplanması, geçici biriktirilmesi, taşınması, geri kazanılması, değerlendirilmesi ve bertaraf edilmesinin OSB'lerin yetki ve sorumluluğunda olduğunu belirten Tuncay, "Belediyeler ile OSB'ler arasındaki hafriyat problemi çözüme kavuşturuldu. Değişiklikler ihtiyacı karşıladı, sistematiği düzeltti ve toprak hafriyatı konusundaki yetki problemini giderdi." ifadesini kullandı.Tuncay, değişiklik kapsamında OSB'lerdeki katılımcılar tarafından elektrik, su, atık su, doğal gaz, benzeri satış ve hizmet bedeli ödemeleri vadesinde yapılmadığı takdirde, gecikme süresi için ödenmeyen tutara Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından kısa vadeli avans işlemlerine uygulanan faiz oranında, gün esasına dayalı gecikme faizi uygulanacağını vurguladı.Yönetmelikte yapılan diğer değişiklikler hakkında da bilgi veren Tuncay, olağanüstü genel kurul çağrısı için aranan "katılımcıların onda birinin talebi" şartının "dörtte bir" olarak belirlendiğini kaydetti.
Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay:- "Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, değişikliklerle yeniden yürürlüğe konuldu"- "Belediyeler ile organize sanayi bölgeleri arasında yaşanan hafriyat problemi çözüme kavuşturulmuştur. Değişiklikler ih

ANKARA (AA) - Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'nde yapılan değişikliklerle belediyeler ile OSB'ler arasındaki hafriyat probleminin çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.

Tuncay, yazılı açıklamasında, OSB Uygulama Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikleri değerlendirdi.

Yönetmeliğin ilgili maddesi çerçevesinde OSB alanında oluşan hafriyat toprağının üretildikleri yerde ayrı toplanması, geçici biriktirilmesi, taşınması, geri kazanılması, değerlendirilmesi ve bertaraf edilmesinin OSB'lerin yetki ve sorumluluğunda olduğunu belirten Tuncay, "Belediyeler ile OSB'ler arasındaki hafriyat problemi çözüme kavuşturuldu. Değişiklikler ihtiyacı karşıladı, sistematiği düzeltti ve toprak hafriyatı konusundaki yetki problemini giderdi." ifadesini kullandı.

Tuncay, değişiklik kapsamında OSB'lerdeki katılımcılar tarafından elektrik, su, atık su, doğal gaz, benzeri satış ve hizmet bedeli ödemeleri vadesinde yapılmadığı takdirde, gecikme süresi için ödenmeyen tutara Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından kısa vadeli avans işlemlerine uygulanan faiz oranında, gün esasına dayalı gecikme faizi uygulanacağını vurguladı.

Yönetmelikte yapılan diğer değişiklikler hakkında da bilgi veren Tuncay, olağanüstü genel kurul çağrısı için aranan "katılımcıların onda birinin talebi" şartının "dörtte bir" olarak belirlendiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.