pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediyeler Arasında Sosyal Medya Paylaşımı

12.10.2017 - 12:53, Güncelleme: 12.10.2017 - 12:53
 

Belediyeler Arasında Sosyal Medya Paylaşımı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi'nin resmi twitter hesabından Adıyaman Belediyesi'nin resmi hesabına yazdığı selamlama mesajı beğeni topladı.Anadolu belediyeleri...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi'nin resmi twitter hesabından Adıyaman Belediyesi'nin resmi hesabına yazdığı selamlama mesajı beğeni topladı.Anadolu belediyeleri arasında sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanarak vatandaşlarla girdiği ilginç diyaloglarla adından söz ettiren Aksaray ve Adıyaman belediyelerinin resmi hesapları arasında mesaj paylaşımı yapıldı.Aksaray Belediyesi’nin, "Evliyalar şehri Aksaray'dan, güneşin en güzel doğup battığı şehir Adıyaman'a selam olsun. Günaydın Adıyaman Belediyesi" mesajına karşılık Adıyaman belediyesi: "Huzur Ve Barış Şehri Adıyaman'dan Evliyalar Diyarı, Her Köşesi Tarih Kokan Aksaray'a Selamlar. Hayırlı akşamlar dileriz Aksaray Belediyesi" mesajı ile karşılık verdi.Belediyelerin yaptığı bu selamlama mesajı takipçiler tarafından kısa sürede beğeni topladı. Mesajları Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve birçok kullanıcı da hesaplarından paylaştı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi'nin resmi twitter hesabından Adıyaman Belediyesi'nin resmi hesabına yazdığı selamlama mesajı beğeni topladı.Anadolu belediyeleri...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi'nin resmi twitter hesabından Adıyaman Belediyesi'nin resmi hesabına yazdığı selamlama mesajı beğeni topladı.

Anadolu belediyeleri arasında sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanarak vatandaşlarla girdiği ilginç diyaloglarla adından söz ettiren Aksaray ve Adıyaman belediyelerinin resmi hesapları arasında mesaj paylaşımı yapıldı.

Aksaray Belediyesi’nin, "Evliyalar şehri Aksaray'dan, güneşin en güzel doğup battığı şehir Adıyaman'a selam olsun. Günaydın Adıyaman Belediyesi" mesajına karşılık Adıyaman belediyesi: "Huzur Ve Barış Şehri Adıyaman'dan Evliyalar Diyarı, Her Köşesi Tarih Kokan Aksaray'a Selamlar. Hayırlı akşamlar dileriz Aksaray Belediyesi" mesajı ile karşılık verdi.

Belediyelerin yaptığı bu selamlama mesajı takipçiler tarafından kısa sürede beğeni topladı.

Mesajları Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve birçok kullanıcı da hesaplarından paylaştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.