pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediyeden Kocasinan Akademi İle Meslek Eğitimi

26.07.2017 - 13:18, Güncelleme: 26.07.2017 - 13:18
 

Belediyeden Kocasinan Akademi İle Meslek Eğitimi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince vatandaşlara ''Kocasinan Akademi'' ile meslek eğitimi veriliyor.Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince vatandaşlara ''Kocasinan Akademi'' ile meslek eğitimi veriliyor.Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kocasinan Akademi ile eğitimden sanata, spordan kültüre hayatın her alanında vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verdiklerini ifade etti.Çolakbayrakdar, buradaki meslek edindirme kurslarıyla eğitim alamamış ya da yeni bir meslek dalında kendini geliştirmek isteyen vatandaşların kendilerine uygun bir alanda eğitim almalarını sağladıklarını belirterek, "Gençlerimizi yetenek ve ilgi alanlarına yönlendirerek sosyal yaşama hazırlıyor, işsizliğe alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız öğrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katkı sağlıyor.'' ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince vatandaşlara ''Kocasinan Akademi'' ile meslek eğitimi veriliyor.Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince vatandaşlara ''Kocasinan Akademi'' ile meslek eğitimi veriliyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kocasinan Akademi ile eğitimden sanata, spordan kültüre hayatın her alanında vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verdiklerini ifade etti.

Çolakbayrakdar, buradaki meslek edindirme kurslarıyla eğitim alamamış ya da yeni bir meslek dalında kendini geliştirmek isteyen vatandaşların kendilerine uygun bir alanda eğitim almalarını sağladıklarını belirterek, "Gençlerimizi yetenek ve ilgi alanlarına yönlendirerek sosyal yaşama hazırlıyor, işsizliğe alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız öğrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katkı sağlıyor.'' ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.