pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediyeden Engelli Vatandaşlara Hediye

03.12.2018 - 17:03, Güncelleme: 03.12.2018 - 17:03
 

Belediyeden Engelli Vatandaşlara Hediye

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara hediye verdi.Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AA muhabirine...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara hediye verdi.Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak engelli vatandaşlar için her türlü imkanı sunmaya gayret ettiklerini söyledi.Tüm insanların her an engelli adayı olduğunu belirten Uyar, "İlçemizde engellilerin listesini çıkararak her sene onlarla farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bu sene farkındalık yaratıp evlerine giderek onlarla sohbet edip, hal hatır sorup ziyaretlerde bulunmayı hedefledik. Bugün personellerimiz hediyelerimizi dağıtmaya başladı biz de yarin inşallah hepsini olmasa da bir kısmını ziyaret edeceğiz." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara hediye verdi.Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AA muhabirine...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara hediye verdi.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak engelli vatandaşlar için her türlü imkanı sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Tüm insanların her an engelli adayı olduğunu belirten Uyar, "İlçemizde engellilerin listesini çıkararak her sene onlarla farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bu sene farkındalık yaratıp evlerine giderek onlarla sohbet edip, hal hatır sorup ziyaretlerde bulunmayı hedefledik. Bugün personellerimiz hediyelerimizi dağıtmaya başladı biz de yarin inşallah hepsini olmasa da bir kısmını ziyaret edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.