pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Personeli Bulduğu Bileziği Sahibine Teslim Etti

02.05.2019 - 16:38, Güncelleme: 02.05.2019 - 16:38
 

Belediye Personeli Bulduğu Bileziği Sahibine Teslim Etti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli bir personel, temizlik yaptığı sırada bulduğu bileziği sahibine teslim...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli bir personel, temizlik yaptığı sırada bulduğu bileziği sahibine teslim etti.Temizlik görevlisi Adem Sazak, Tepebaşı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde temizlik yaptığı sırada bilezik buldu. Sazak bileziği, esnafın da yardımıyla ulaştığı sahibine teslim etti.Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, örnek davranışından dolayı Sazak'a teşekkür belgesi verdi.Sazak, bileziği temizlik yaptığı sarada bulduğunu ve sahibine teslim ettiğini belirterek, bileziğin evlenecek olan birine ait olduğunu söyledi.Bileziğin sahibi kadın da Sazak'a teşekkür etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli bir personel, temizlik yaptığı sırada bulduğu bileziği sahibine teslim...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli bir personel, temizlik yaptığı sırada bulduğu bileziği sahibine teslim etti.

Temizlik görevlisi Adem Sazak, Tepebaşı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde temizlik yaptığı sırada bilezik buldu. Sazak bileziği, esnafın da yardımıyla ulaştığı sahibine teslim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, örnek davranışından dolayı Sazak'a teşekkür belgesi verdi.

Sazak, bileziği temizlik yaptığı sarada bulduğunu ve sahibine teslim ettiğini belirterek, bileziğin evlenecek olan birine ait olduğunu söyledi.

Bileziğin sahibi kadın da Sazak'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.