pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanı Seçen, Gazetecilerle Buluştu

01.06.2018 - 11:28, Güncelleme: 01.06.2018 - 11:28
 

Belediye Başkanı Seçen, Gazetecilerle Buluştu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. Başkan Seçen, Kapadokya Kültür ve Sanat...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. Başkan Seçen, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi fuayene salonunda yapılan iftarın ardından gazetecilerle sohbet etti, sorularını cevapladı.Seçen, sosyal belediyeciliğin gereklerine uygun bir yapı içerisinde hizmet üretme çabasında olduklarını belirterek, kent sakinlerinin yaşamlarını huzur içinde sürdürmelerini sağlamak için çalıştıklarını kaydetti.Seçen, şehirdeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla belirli aralıklarla bir araya gelerek, istişarelerde bulunmaya önem verdiklerini kaydetti.Seçen, "Bu kadim şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımızın en nitelikli hizmetlerden yararlandırılması gerektiğine yürekten inanıyorum. Bunun için sivil toplum teşkilatlarıyla işbirliği halinde, geniş tabanlı istişarelerle bizden beklenilen hizmetleri en nitelikli şekilde yerine getirme kararlılığı içerisindeyiz. Nevşehir, ülkemizin en huzurlu şehirlerden birisi. Bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla alt ve üstyapı çalışmaları yapıyoruz." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. Başkan Seçen, Kapadokya Kültür ve Sanat...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

Başkan Seçen, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi fuayene salonunda yapılan iftarın ardından gazetecilerle sohbet etti, sorularını cevapladı.

Seçen, sosyal belediyeciliğin gereklerine uygun bir yapı içerisinde hizmet üretme çabasında olduklarını belirterek, kent sakinlerinin yaşamlarını huzur içinde sürdürmelerini sağlamak için çalıştıklarını kaydetti.

Seçen, şehirdeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla belirli aralıklarla bir araya gelerek, istişarelerde bulunmaya önem verdiklerini kaydetti.

Seçen, "Bu kadim şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımızın en nitelikli hizmetlerden yararlandırılması gerektiğine yürekten inanıyorum. Bunun için sivil toplum teşkilatlarıyla işbirliği halinde, geniş tabanlı istişarelerle bizden beklenilen hizmetleri en nitelikli şekilde yerine getirme kararlılığı içerisindeyiz. Nevşehir, ülkemizin en huzurlu şehirlerden birisi. Bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla alt ve üstyapı çalışmaları yapıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.