pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Aydın, Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

28.10.2018 - 14:48, Güncelleme: 28.10.2018 - 14:48
 

Belediye Başkanı Aydın, Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Aydın, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Aydın, mesajında, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden varoluşunun sembolü ve milletimizin en büyük başarılarından biri olan Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutlamanın sevincinin ve coşkusunun yaşandığını belirterek, şunları ifade etti: "Temelleri kadim Anadolu şehri olan Sivas'ta, Sivas Kongresi ile atılan cumhuriyetimiz, her türlü engelin aşılması konusunda bizlere güç vererek, bağımsızlık ve hürriyetimizden asla taviz vermeyeceğimizin, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın bir kanıtıdır." Türkiye üzerinde tarih boyunca çeşitli oyunlar oynandığını ve her seferinde bu oyunların bozulduğunu dile getiren Aydın, şunları kaydetti: "Halkımız sağduyusunu hiçbir zaman kaybetmemiş, vatanı için gerekeni yapmıştır. Cumhuriyet hepimizin ortak paydasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Aydın, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden varoluşunun sembolü ve milletimizin en büyük başarılarından biri olan Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutlamanın sevincinin ve coşkusunun yaşandığını belirterek, şunları ifade etti:

"Temelleri kadim Anadolu şehri olan Sivas'ta, Sivas Kongresi ile atılan cumhuriyetimiz, her türlü engelin aşılması konusunda bizlere güç vererek, bağımsızlık ve hürriyetimizden asla taviz vermeyeceğimizin, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın bir kanıtıdır."

Türkiye üzerinde tarih boyunca çeşitli oyunlar oynandığını ve her seferinde bu oyunların bozulduğunu dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

"Halkımız sağduyusunu hiçbir zaman kaybetmemiş, vatanı için gerekeni yapmıştır. Cumhuriyet hepimizin ortak paydasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.