pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

20.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:38
 

Belediye Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, okul öncesi eğitim kurumlarıyla ilk ve orta dereceli okullarda takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri oyun kartıyla...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, okul öncesi eğitim kurumlarıyla ilk ve orta dereceli okullarda takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri oyun kartıyla ödüllendirdi.Belediyeden yapılan açıklamada, okullarından takdir ve teşekkür almaya hak kazanan başarılı öğrencilere, belediye başkanı Sami Aydın, tarafından yeni açılan alışveriş merkezinde bulunan oyun parkında kullanmaları için oyun kartları hediye edildi.Oyun kartlarını alan öğrenciler, başkan Aydın'a teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, okul öncesi eğitim kurumlarıyla ilk ve orta dereceli okullarda takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri oyun kartıyla...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, okul öncesi eğitim kurumlarıyla ilk ve orta dereceli okullarda takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri oyun kartıyla ödüllendirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, okullarından takdir ve teşekkür almaya hak kazanan başarılı öğrencilere, belediye başkanı Sami Aydın, tarafından yeni açılan alışveriş merkezinde bulunan oyun parkında kullanmaları için oyun kartları hediye edildi.

Oyun kartlarını alan öğrenciler, başkan Aydın'a teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.