pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

19.11.2017 - 18:08, Güncelleme: 19.11.2017 - 18:08
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Kazandığımız zaman dünyanın en iyi takımı değilsek, kaybettiğimizde de en kötü takım olmayacağız"- Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic: "Ligdeki sıralamamız için önemli bir galibiyet oldu"- Fenerbahçe Doğuş'u

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe Doğuş'a 85-66 mağlup olan Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, kendileri için kötü bir maç geçtiğini söyledi.Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.Kendileri için kötü bir gün olduğunu belirten Berrocal, şöyle konuştu:"Bugünden öğreneceğimiz çok ders var. Kazandığımız zaman dünyanın en iyi takımı değilsek, kaybettiğimizde de en kötü takım olmayacağız. Fenerbahçe gibi kuvvetli takımlarla mücadele etmek için çok şeyi daha iyi yapmalısınız. Mental olarak iyi hazırlanmanız ve sahada iyi durmanız gerekiyor. Bu tecrübe bizi daha iyi bir takım yapacak. Fenerbahçe'nin tempoyu ve sertliği artırması konsantrasyonumuzu bozdu."- Fenerbahçe Doğuş cephesiFenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ise Eskişehir Basket'in bu haftaya kadar çok iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydetti.Eskişehir temsilcisine saygı duyduklarını anlatan Obradovic, "Sadece bir antrenmanla hazırlık yapma şansımız oldu. Oyun şeklimizden çok memnunum. İlk yarıda birkaç dakika kötüydük onun dışında her şeyi doğru yaptık. Bizim ligdeki sıralamamız için önemli bir galibiyet oldu. En önemlisi de süre alan bütün oyuncularım maça katkı sağladı. Taraftara desteği için teşekkür ediyorum." diye konuştu.Fenerbahçe Doğuş'un takım kaptanı Melih Mahmutoğlu da zorlu bir haftadan çıktıklarını belirterek, bu galibiyetin kendileri için önemli olduğuna değindi.Melih, bir gazetecinin "A Milli Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası elemeleri B Grubu'nda Letonya ve Ukrayna ile yapacağı maçlar öncesi milli takım kadrosuna çağrıldınız. Kadroya dahil olacak mısınız?" sorusunu şöyle cevapladı:"Şu anda konuşuyoruz. Yüksek ihtimalle katılacağım, cuma günü orada olacağım. Burada oyuncuların ve diğer arkadaşlarımın suçu yok. Burada bizi zor duruma sokan kişiler ve şahıslar kimlerse hesap vermelidir. Biz zor durumdayız. Kimse bizim milli forma aşkımızı sorgulayamaz. Buna hakkı yok. Biz milli takımda oynamayı hep istiyoruz. Burada bizi zor durumda bırakan şahıslara karşı konuşulmalı. İnşallah bu iş düzelir. Kendi kulübümüz ve milli formamızla doğru tarihte oynama fırsatı buluruz. Sonunda en doğru yol bulunur ve biz kutsal milli formayı başarı bir şekilde üzerimize giyeriz."
- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Kazandığımız zaman dünyanın en iyi takımı değilsek, kaybettiğimizde de en kötü takım olmayacağız"- Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic: "Ligdeki sıralamamız için önemli bir galibiyet oldu"- Fenerbahçe Doğuş'u


ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe Doğuş'a 85-66 mağlup olan Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, kendileri için kötü bir maç geçtiğini söyledi.

Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kendileri için kötü bir gün olduğunu belirten Berrocal, şöyle konuştu:

"Bugünden öğreneceğimiz çok ders var. Kazandığımız zaman dünyanın en iyi takımı değilsek, kaybettiğimizde de en kötü takım olmayacağız. Fenerbahçe gibi kuvvetli takımlarla mücadele etmek için çok şeyi daha iyi yapmalısınız. Mental olarak iyi hazırlanmanız ve sahada iyi durmanız gerekiyor. Bu tecrübe bizi daha iyi bir takım yapacak. Fenerbahçe'nin tempoyu ve sertliği artırması konsantrasyonumuzu bozdu."


- Fenerbahçe Doğuş cephesi


Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ise Eskişehir Basket'in bu haftaya kadar çok iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydetti.

Eskişehir temsilcisine saygı duyduklarını anlatan Obradovic, "Sadece bir antrenmanla hazırlık yapma şansımız oldu. Oyun şeklimizden çok memnunum. İlk yarıda birkaç dakika kötüydük onun dışında her şeyi doğru yaptık. Bizim ligdeki sıralamamız için önemli bir galibiyet oldu. En önemlisi de süre alan bütün oyuncularım maça katkı sağladı. Taraftara desteği için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe Doğuş'un takım kaptanı Melih Mahmutoğlu da zorlu bir haftadan çıktıklarını belirterek, bu galibiyetin kendileri için önemli olduğuna değindi.

Melih, bir gazetecinin "A Milli Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası elemeleri B Grubu'nda Letonya ve Ukrayna ile yapacağı maçlar öncesi milli takım kadrosuna çağrıldınız. Kadroya dahil olacak mısınız?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Şu anda konuşuyoruz. Yüksek ihtimalle katılacağım, cuma günü orada olacağım. Burada oyuncuların ve diğer arkadaşlarımın suçu yok. Burada bizi zor duruma sokan kişiler ve şahıslar kimlerse hesap vermelidir. Biz zor durumdayız. Kimse bizim milli forma aşkımızı sorgulayamaz. Buna hakkı yok. Biz milli takımda oynamayı hep istiyoruz. Burada bizi zor durumda bırakan şahıslara karşı konuşulmalı. İnşallah bu iş düzelir. Kendi kulübümüz ve milli formamızla doğru tarihte oynama fırsatı buluruz. Sonunda en doğru yol bulunur ve biz kutsal milli formayı başarı bir şekilde üzerimize giyeriz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.